# Python Advanced UA

## Домашнє завдання 6

### Завдання 1
Створіть співпрограму, яка отримує контент із зазначених посилань і логує хід виконання в database, використовуючи стандартну бібліотеку requests, а потім проробіть те саме з бібліотекою aiohttp. Кроки, які мають бути залоговані: початок запиту до адреси X, відповідь для адреси X отримано зі статусом 200. Перевірте хід виконання програми на >3 ресурсах і перегляньте послідовність запису логів в обох варіантах і порівняйте результати. Для двох видів завдань використовуйте різні файли для логування, щоби порівняти отриманий результат. 

### Завдання 2
Розробіть сокет-сервер на основі бібліотеки asyncio.
