% Created 2020-02-23 dim. 10:50
% Intended LaTeX compiler: pdflatex
\documentclass{article}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{grffile}
\usepackage{longtable}
\usepackage{wrapfig}
\usepackage{rotating}
\usepackage[normalem]{ulem}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{textcomp}
\usepackage{amssymb}
\usepackage{capt-of}
\usepackage{hyperref}
\usepackage{minted}
\usepackage[letterpaper, margin=1.3in]{geometry}
\usepackage[english]{babel}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\hypersetup{colorlinks=true,linkcolor=dark,filecolor=magenta,urlcolor=cyan,pdftitle={Sharelatex Example},bookmarks=true,pdfpagemode=FullScreen,}
\usepackage{fancyhdr}
\pagestyle{fancy}
\fancyhf{}
\chead{}
\lhead{Std 1076-202x}
\rhead{IEEE STANDARD VHDL LANGUAGE REFERENCE MANUAL}
\cfoot{}
\lfoot{Copyright IEEE All Rights reserved}
\rfoot{\thepage}
\renewcommand{\headrulewidth}{0pt}
\renewcommand{\footrulewidth}{0pt}
\date{}
\title{Title\\\medskip
\large Subtitle}
\hypersetup{
 pdfauthor={the author},
 pdftitle={Title},
 pdfkeywords={kw1, kw2, kw3},
 pdfsubject={description},
 pdfcreator={Emacs 28.0.50 (Org mode 9.3.6)}, 
 pdflang={English}}
\begin{document}

\setcounter{tocdepth}{2}
\tableofcontents

\newpage

\section{Overview}
\label{sec:org6121ab1}

Aliquam erat volutpat. Nunc eleifend leo vitae magna. In id erat non orci
commodo lobortis. Proin neque massa, cursus ut, gravida ut, lobortis eget,
lacus. Sed diam. Praesent fermentum tempor tellus. Nullam tempus. Mauris ac
felis vel velit tristique imperdiet. Donec at pede. Etiam vel neque nec dui
dignissim bibendum. Vivamus id enim. Phasellus neque orci, porta a, aliquet
quis, semper a, massa. Phasellus purus. Pellentesque tristique imperdiet tortor.
Nam euismod tellus id erat.

\subsection{Scope}
\label{sec:org3999d8f}

Pellentesque dapibus suscipit ligula. Donec posuere augue in quam. Etiam vel
tortor sodales tellus ultricies commodo. Suspendisse potenti. Aenean in sem ac
leo mollis blandit. Donec neque quam, dignissim in, mollis nec, sagittis eu,
wisi. Phasellus lacus. Etiam laoreet quam sed arcu. Phasellus at dui in ligula
mollis ultricies. Integer placerat tristique nisl. Praesent augue. Fusce
commodo. Vestibulum convallis, lorem a tempus semper, dui dui euismod elit,
vitae placerat urna tortor vitae lacus. Nullam libero mauris, consequat quis,
varius et, dictum id, arcu. Mauris mollis tincidunt felis. Aliquam feugiat
tellus ut neque. Nulla facilisis, risus a rhoncus fermentum, tellus tellus
lacinia purus, et dictum nunc justo sit amet elit.

\subsection{Purpose}
\label{sec:org4a0185e}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec hendrerit tempor
tellus. Donec pretium posuere tellus. Proin quam nisl, tincidunt et, mattis
eget, convallis nec, purus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis
parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla posuere. Donec vitae dolor.
Nullam tristique diam non turpis. Cras placerat accumsan nulla. Nullam rutrum.
Nam vestibulum accumsan nisl.

\subsection{Structure}
\label{sec:orgefeca2f}

Nullam eu ante vel est convallis dignissim. Fusce suscipit, wisi nec facilisis
facilisis, est dui fermentum leo, quis tempor ligula erat quis odio. Nunc porta
vulputate tellus. Nunc rutrum turpis sed pede. Sed bibendum. Aliquam posuere.
Nunc aliquet, augue nec adipiscing interdum, lacus tellus malesuada massa, quis
varius mi purus non odio. Pellentesque condimentum, magna ut suscipit hendrerit,
ipsum augue ornare nulla, non luctus diam neque sit amet urna. Curabitur
vulputate vestibulum lorem. Fusce sagittis, libero non molestie mollis, magna
orci ultrices dolor, at vulputate neque nulla lacinia eros. Sed id ligula quis
est convallis tempor. Curabitur lacinia pulvinar nibh. Nam a sapien.

\newpage

\section{Links}
\label{sec:org7def52f}

Here we go:

\begin{itemize}
\item \hyperref[sec:org0869dfd]{A couple of rtls}
\item \hyperref[sec:org57b7186]{Tables}
\item \hyperref[sec:org021d206]{Footnotes}
\item \hyperref[sec:org8022f3a]{Images}
\end{itemize}

\begin{figure}[htbp]
\centering
\includegraphics[width=.9\linewidth]{pics/image.png}
\caption{\label{fig:orgfffa0f2}This is the caption for the next figure link (or table)}
\end{figure}

\newpage

\section{How to …}
\label{sec:orga0e4aa4}

\emph{Note that text in comment blocs doesn’t get exported.}

\subsection{… produce pdf}
\label{sec:org9630ed9}

You’ll may produce a pdf version of this document by running emacs in batch
mode \footnote{Created under Emacs 28.0.50 (Org mode 9.3.6)}

\begin{minted}[]{sh}
emacs -q lrm.org --batch --eval="(org-latex-export-to-pdf)"
\end{minted}

In order to produce a source colour version of the exported rtl code, you’ll
have to use \texttt{Minted}, and you’ll need to install the companion program \texttt{pygments}.
You can do this with

\begin{minted}[]{sh}
pip install pygments
\end{minted}

And finally run

\begin{minted}[]{sh}
emacs -q -l ./lrm.el lrm.org --batch --eval="(org-latex-export-to-pdf)"
\end{minted}

\noindent where emacs’ \texttt{lrm.el} init file includes all necessary setup.

\subsection{… troubleshooting}
\label{sec:org0f6b608}

If emacs complies with a message like

\begin{quote}
“no org-babel-execute function for sh”
\end{quote}

\noindent meaning that no library for exporting is loaded. Fix it evaluting the following
(put the cursor at the end of last parenthesis and do a \texttt{C-x C-e}) or select the
three lines an do a \texttt{Mx eval-region}.

\begin{minted}[]{common-lisp}
(org-babel-do-load-languages
 'org-babel-load-languages
 '((shell . t)))
\end{minted}

\subsection{… tangle code}
\label{sec:org5c5bf92}

\emph{You’ll be able to extract vhdl code with the following \footnote{To execute commands from emacs, just move the cursor to the code bloc,
and do a \texttt{C-c C-c} (Control + c twice)}}

\begin{minted}[]{sh}
emacs -q -l ./lrm-tangle.el lrm.org --batch --eval="(org-babel-tangle)"
\end{minted}

\noindent where emacs’ \texttt{lrm-tangle.el} init file includes a hook to beautufy extracted code.

\newpage

\section{Tables}
\label{sec:org57b7186}

\subsection{A table, centered}
\label{sec:orga104886}

Pellentesque dapibus suscipit ligula. Donec posuere augue in quam. Etiam vel
tortor sodales tellus ultricies commodo. Suspendisse potenti. Aenean in sem ac
leo mollis blandit. Donec neque quam, dignissim in, mollis nec, sagittis eu,
wisi. Phasellus lacus. Etiam laoreet quam sed arcu. Phasellus at dui in ligula
mollis ultricies. Integer placerat tristique nisl. Praesent augue. Fusce
commodo. Vestibulum convallis, lorem a tempus semper, dui dui euismod elit,
vitae placerat urna tortor vitae lacus. Nullam libero mauris, consequat quis,
varius et, dictum id, arcu. Mauris mollis tincidunt felis. Aliquam feugiat
tellus ut neque. Nulla facilisis, risus a rhoncus fermentum, tellus tellus
lacinia purus, et dictum nunc justo sit amet elit.

\begin{table}[htbp]
\caption{\label{tab:org5e881e6}This is a caption for this table}
\centering
\begin{tabular}{c c c}
Équipe & Référence & Characteristiques\\
 & Fabricant & Techniques\\
 &  & \\
 &  & \\
Géné de Fonction & Gw Instek SFG-2120 & \\
Géné de Fonction & Agilent 33220A & 20 MHz\\
 &  & \\
Oscilloscope & Tektronix TDS8206GHz & 6 GHz\\
Oscilloscope & Tektronix TDS3034B300MHz & 300 MHz\\
Oscilloscope & Tektronix 222550MHz & 50 MHz\\
Oscilloscope & Lecroy 9420350MHz & 350 MHz\\
Oscilloscope & Lecroy Wave Ace 234 & \\
Oscilloscope & Tektro TDS3034C & 300MHz\\
\end{tabular}
\end{table}

\subsubsection{Almost same table, left aligned}
\label{sec:org26e9b0f}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec hendrerit tempor
tellus. Donec pretium posuere tellus. Proin quam nisl, tincidunt et, mattis
eget, convallis nec, purus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis
parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla posuere. Donec vitae dolor.
Nullam tristique diam non turpis. Cras placerat accumsan nulla. Nullam rutrum.
Nam vestibulum accumsan nisl.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec hendrerit tempor
tellus. Donec pretium posuere tellus. Proin quam nisl, tincidunt et, mattis
eget, convallis nec, purus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis
parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla posuere. Donec vitae dolor.
Nullam tristique diam non turpis. Cras placerat accumsan nulla. Nullam rutrum.
Nam vestibulum accumsan nisl.

\begin{table}[htbp]
\caption{\label{tab:org4bea3f3}This is a caption for this table}
\centering
\begin{tabular}{l l l}
Équipe & Référence & Characteristiques\\
 & Fabricant & Techniques\\
 &  & \\
 &  & \\
Géné de Fonction & Gw Instek SFG-2120 & \\
Géné de Fonction & Agilent 33220A & 20 MHz\\
 &  & \\
Oscilloscope & Tektronix TDS8206GHz & 6 GHz\\
Oscilloscope & Tektronix TDS3034B300MHz & 300 MHz\\
Oscilloscope & Tektronix 222550MHz & 50 MHz\\
Oscilloscope & Lecroy 9420350MHz & 350 MHz\\
Oscilloscope & Lecroy Wave Ace 234 & \\
Oscilloscope & Tektro TDS3034C & Donec hendrerit tempor tellus.\\
 &  & Nullam rutrum.  Donec posuere augue in quam.\\
 &  & Pellentesque tristique imperdiet tortor.\\
 &  & Nunc aliquet, augue nec adipiscing interdum,\\
 &  & lacus tellus malesuada massa, quis varius mi\\
 &  & purus non odio.\\
\end{tabular}
\end{table}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec hendrerit tempor
tellus. Donec pretium posuere tellus. Proin quam nisl, tincidunt et, mattis
eget, convallis nec, purus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis
parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla posuere. Donec vitae dolor.
Nullam tristique diam non turpis. Cras placerat accumsan nulla. Nullam rutrum.
Nam vestibulum accumsan nisl.

\newpage

\section{EBNF}
\label{sec:org63c9c28}

Let’s try several different contexts to see the rendering

\newpage

\subsection{Verbatim}
\label{sec:org2952abb}

\begin{verbatim}
component\_configuration ::=
   \textbf{for} component\_specification
      [ binding\_indication ; ]
      \{ verification\_unit\_binding\_indication ; \}
      [ block\_configuration ]
   \textbf{end for} ;
\end{verbatim}

\begin{verbatim}
\textbf{subprogram\_declaration} ::=
   subprogram\_specification ;

\emph{subprogram\_specification} ::=
   procedure\_specification | function\_specification

\uline{procedure\_specification} ::=
   procedure designator
      subprogram\_header
      [ [ parameter ] ( formal\_parameter\_list ) ]

\texttt{function\_specification} ::=
   [ pure | impure ] function designator
   subprogram\_header
   [ [ parameter ] ( formal\_parameter\_list ) ] return type\_mark

\texttt{subprogram\_header} ::=
   [ generic ( generic\_list )
   [ generic\_map\_aspect ] ]

designator ::= identifier | operator\_symbol

operator\_symbol ::= string\_literal
\end{verbatim}

\newpage

\subsection{Example}
\label{sec:org6e23d92}

\begin{verbatim}
component_configuration ::=
   for component_specification
      [ binding_indication ; ]
      { verification_unit_binding_indication ; }
      [ block_configuration ]
   end for ;
\end{verbatim}

\begin{verbatim}
*subprogram_declaration* ::=
   subprogram_specification ;

/subprogram_specification/ ::=
   procedure_specification | function_specification

_procedure_specification_ ::=
   procedure designator
      subprogram_header
      [ [ parameter ] ( formal_parameter_list ) ]

~function_specification~ ::=
   [ pure | impure ] function designator
   subprogram_header
   [ [ parameter ] ( formal_parameter_list ) ] return type_mark

=subprogram_header= ::=
   [ generic ( generic_list )
   [ generic_map_aspect ] ]

designator ::= identifier | operator_symbol

operator_symbol ::= string_literal
\end{verbatim}

\newpage

\subsection{Src vhdl}
\label{sec:org3d3b18c}

\begin{minted}[]{vhdl}
component_configuration ::=
   for component_specification
      [ binding_indication ; ]
      { verification_unit_binding_indication ; }
      [ block_configuration ]
   end for ;
\end{minted}

\begin{minted}[]{vhdl}
*subprogram_declaration* ::=
   subprogram_specification ;

/subprogram_specification/ ::=
   procedure_specification | function_specification

_procedure_specification_ ::=
   procedure designator
      subprogram_header
      [ [ parameter ] ( formal_parameter_list ) ]

function_specification ::=
   [ pure | impure ] function designator
   subprogram_header
   [ [ parameter ] ( formal_parameter_list ) ] return type_mark

=subprogram_header= ::=
   [ generic ( generic_list )
   [ generic_map_aspect ] ]

designator ::= identifier | operator_symbol

operator_symbol ::= string_literal
\end{minted}

\newpage

\subsection{Verse}
\label{sec:org0e3e579}

\begin{verse}
component\_configuration ::=\\
\hspace*{3em}\textbf{for} component\_specification\\
\hspace*{6em}[ binding\_indication ; ]\\
\hspace*{6em}\{ verification\_unit\_binding\_indication ; \}\\
\hspace*{6em}[ block\_configuration ]\\
\hspace*{3em}\textbf{end for} ;\\
\end{verse}

\begin{verse}
\textbf{subprogram\_declaration} ::=\\
\hspace*{3em}subprogram\_specification ;\\
\vspace*{1em}
\emph{subprogram\_specification} ::=\\
\hspace*{3em}procedure\_specification | function\_specification\\
\vspace*{1em}
\uline{procedure\_specification} ::=\\
\hspace*{3em}procedure designator\\
\hspace*{6em}subprogram\_header\\
\hspace*{6em}[ [ parameter ] ( formal\_parameter\_list ) ]\\
\vspace*{1em}
\texttt{function\_specification} ::=\\
\hspace*{3em}[ pure | impure ] function designator\\
\hspace*{3em}subprogram\_header\\
\hspace*{3em}[ [ parameter ] ( formal\_parameter\_list ) ] return type\_mark\\
\vspace*{1em}
\texttt{subprogram\_header} ::=\\
\hspace*{3em}[ generic ( generic\_list )\\
\hspace*{3em}[ generic\_map\_aspect ] ]\\
\vspace*{1em}
designator ::= identifier | operator\_symbol\\
\vspace*{1em}
operator\_symbol ::= string\_literal\\
\end{verse}

\newpage

\section{Images}
\label{sec:org8022f3a}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec hendrerit tempor
tellus. Donec pretium posuere tellus. Proin quam nisl, tincidunt et, mattis
eget, convallis nec, purus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis
parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla posuere. Donec vitae dolor.
Nullam tristique diam non turpis. Cras placerat accumsan nulla. Nullam rutrum.
Nam vestibulum accumsan nisl.

\begin{figure}[htbp]
\centering
\includegraphics[width=.9\linewidth]{pics/image.png}
\caption{\label{fig:orga9c1007}This is the caption for the next figure link (or table)}
\end{figure}

Aliquam erat volutpat. Nunc eleifend leo vitae magna. In id erat non orci
commodo lobortis. Proin neque massa, cursus ut, gravida ut, lobortis eget,
lacus. Sed diam. Praesent fermentum tempor tellus. Nullam tempus. Mauris ac
felis vel velit tristique imperdiet. Donec at pede. Etiam vel neque nec dui
dignissim bibendum. Vivamus id enim. Phasellus neque orci, porta a, aliquet
quis, semper a, massa. Phasellus purus. Pellentesque tristique imperdiet tortor.
Nam euismod tellus id erat.

\newpage

\section{A couple of rtls}
\label{sec:org0869dfd}

\begin{center}
\emph{See \hyperref[sec:org5c5bf92]{… tangle code} on how to extract code.} \\
Note how the :tangle property sets the place where the code is extracted.
\end{center}

Nullam eu ante vel est convallis dignissim. Fusce suscipit, wisi nec facilisis
facilisis, est dui fermentum leo, quis tempor ligula erat quis odio. Nunc porta
vulputate tellus. Nunc rutrum turpis sed pede. Sed bibendum. Aliquam posuere.
Nunc aliquet, augue nec adipiscing interdum, lacus tellus malesuada massa, quis
varius mi purus non odio. Pellentesque condimentum, magna ut suscipit hendrerit,
ipsum augue ornare nulla, non luctus diam neque sit amet urna. Curabitur\footnote{Footnotes are funny}
vulputate vestibulum lorem. Fusce sagittis, libero non molestie mollis, magna
orci ultrices dolor, at vulputate neque nulla lacinia eros. Sed id ligula quis
est convallis tempor. Curabitur lacinia pulvinar nibh. Nam a sapien.

\subsection{Trigger}
\label{sec:orgbd3c87a}
Aliquam erat volutpat. Nunc eleifend leo vitae magna. In id erat non orci
commodo lobortis. Proin neque massa, cursus ut, gravida ut, lobortis eget,
lacus. Sed diam. Praesent fermentum tempor tellus. Nullam tempus. Mauris ac
felis vel velit tristique imperdiet. Donec at pede. Etiam vel neque nec dui
dignissim bibendum. Vivamus id enim. Phasellus neque orci, porta a, aliquet
quis, semper a, massa. Phasellus purus. Pellentesque tristique imperdiet tortor.
Nam euismod tellus id erat.

\subsubsection{Entity}
\label{sec:org5747a0f}

\begin{minted}[]{vhdl}
library IEEE;

use IEEE.STD_LOGIC_1164.all;
use IEEE.numeric_std_unsigned.all;
use work.common_package.all;

entity external_trigger is
  port (global_reset    : in    std_logic;
	p_if            : inout rc_peripheral_if_p2;
	StartSys        : in    std_logic;
	ExternalTrigger : out   std_logic;
	io_fpga1        : in    std_logic);
end entity external_trigger;
\end{minted}

\subsubsection{Architecture}
\label{sec:org370091b}

\begin{minted}[]{vhdl}
architecture Behavioral of external_trigger is

  signal counter_trig_ext    : std_logic_vector(15 downto 0) := (others => '0');
  -- Temp trig ext to be oored with external signal
  signal trig_ext_inner, rst : std_logic                     := '0';

  alias EnableExternalTrigger : std_logic is p_if.params(0)(9);
  alias enable                : std_logic is p_if.params(0)(8);

begin
\end{minted}

\subsubsection{Architecture body}
\label{sec:org7258779}

\begin{enumerate}
\item Reset
\label{sec:orgc79096c}

\begin{minted}[]{vhdl}
rst <= global_reset or not(p_if.enable) or not(StartSys);
\end{minted}

\item Process
\label{sec:org157cb26}

\begin{minted}[]{vhdl}
U_trig_ext : process (p_if.clk) is
begin
  if rising_edge(p_if.clk) then
    if rst = '1' then
      counter_trig_ext <= (others => '0');
      trig_ext_inner   <= '0';
    else
      if counter_trig_ext >= (p_if.params(0)(13 downto 10) & X"800") then
	trig_ext_inner   <= enable;
	counter_trig_ext <= (others => '0');
      else
	trig_ext_inner   <= '0';
	counter_trig_ext <= counter_trig_ext + 1;
      end if;
    end if;
  end if;
end process U_trig_ext;

ExternalTrigger <= trig_ext_inner or (io_fpga1 and EnableExternalTrigger);
\end{minted}

\begin{minted}[]{vhdl}
end architecture Behavioral;
\end{minted}
\end{enumerate}

\subsection{Counter}
\label{sec:orgd5db15c}
\subsubsection{Libraries}
\label{sec:orgfde393d}

Curabitur lacinia pulvinar nibh.

\begin{minted}[]{vhdl}
library IEEE;
\end{minted}

\begin{enumerate}
\item Packages
\label{sec:org36ccae3}

Etiam laoreet quam sed arcu.

\begin{minted}[]{vhdl}
use ieee.std_logic_1164.all;
use ieee.numeric_std_unsigned.all;
use work.common_package.all;
\end{minted}
\end{enumerate}

\subsubsection{Entity}
\label{sec:org5b59dbb}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec hendrerit tempor
tellus. Donec pretium posuere tellus. Proin quam nisl, tincidunt et, mattis
eget, convallis nec, purus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis
parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla posuere. Donec vitae dolor.
Nullam tristique diam non turpis. Cras placerat accumsan nulla. Nullam rutrum.
Nam vestibulum accumsan nisl.

\begin{minted}[]{vhdl}
entity p1_counter is
  port (clk          : in    std_logic;
	global_reset : in    std_logic;
	p_if         : inout rc_peripheral_if_p1);
end entity p1_counter;
\end{minted}

\subsubsection{Architecture}
\label{sec:orgf5d044d}

Nullam eu ante vel est convallis dignissim. Fusce suscipit, wisi nec facilisis
facilisis, est dui fermentum leo, quis tempor ligula erat quis odio. Nunc porta
vulputate tellus. Nunc rutrum turpis sed pede. Sed bibendum. Aliquam posuere.
Nunc aliquet, augue nec adipiscing interdum, lacus tellus malesuada massa, quis
varius mi purus non odio. Pellentesque condimentum, magna ut suscipit hendrerit,
ipsum augue ornare nulla, non luctus diam neque sit amet urna. Curabitur
vulputate vestibulum lorem. Fusce sagittis, libero non molestie mollis, magna
orci ultrices dolor, at vulputate neque nulla lacinia eros. Sed id ligula quis
est convallis tempor. Curabitur lacinia pulvinar nibh. Nam a sapien.

\begin{minted}[]{vhdl}
architecture Behavioral of p1_counter is
\end{minted}

\begin{enumerate}
\item Types
\label{sec:orgd4e6646}

Donec neque quam, dignissim in, mollis nec, sagittis eu, wisi \footnote{Types are a weird beast}.

\begin{minted}[]{vhdl}
type command1_state_type is (command1_state_1, command1_state_2);
\end{minted}

\item Signals
\label{sec:org29bb2b8}

\begin{minted}[]{vhdl}
signal fifo1_clear        : std_logic                     := '0';
signal fifo1_full         : std_logic                     := '0';
signal fifo1_wrreq        : std_logic                     := '0';
signal fifo1_dataIn       : std_logic_vector(31 downto 0) := (others => '0');
signal fifo1_dataIn1      : t_Byte                        := X"00";
signal fifo1_dataIn2      : t_Byte                        := X"01";
signal fifo1_dataIn3      : t_Byte                        := X"02";
signal fifo1_dataIn4      : t_Byte                        := X"03";
signal fill_fifo1_counter : std_logic_vector(31 downto 0) := (others => '0');
signal command1_state     : command1_state_type;
\end{minted}

\item Architecture body
\label{sec:org60a054f}

Pellentesque dapibus suscipit ligula. Donec posuere augue in quam. Etiam vel
tortor sodales tellus ultricies commodo. Suspendisse potenti. Aenean in sem ac
leo mollis blandit. Donec neque quam, dignissim in, mollis nec, sagittis eu,
wisi. Phasellus lacus. Etiam laoreet quam sed arcu. Phasellus at dui in ligula
mollis ultricies. Integer placerat tristique nisl. Praesent augue. Fusce
commodo. Vestibulum convallis, lorem a tempus semper, dui dui euismod elit,
vitae placerat urna tortor vitae lacus. Nullam libero mauris, consequat quis,
varius et, dictum id, arcu. Mauris mollis tincidunt felis. Aliquam feugiat
tellus ut neque. Nulla facilisis, risus a rhoncus fermentum, tellus tellus
lacinia purus, et dictum nunc justo sit amet elit.

\begin{minted}[]{vhdl}
begin
\end{minted}

\begin{minted}[]{vhdl}
fifo1_clear <= not(p_if.enable);
\end{minted}

\begin{enumerate}
\item \textbf{Process}
\label{sec:org00d55b8}

Nullam eu ante vel est convallis dignissim. Fusce suscipit, wisi nec facilisis
facilisis, est dui fermentum leo, quis tempor ligula erat quis odio. Nunc porta
vulputate tellus. Nunc rutrum turpis sed pede. Sed bibendum. Aliquam posuere.
Nunc aliquet, augue nec adipiscing interdum, lacus tellus malesuada massa, quis
varius mi purus non odio. Pellentesque condimentum, magna ut suscipit hendrerit,
ipsum augue ornare nulla, non luctus diam neque sit amet urna. Curabitur
vulputate vestibulum lorem. Fusce sagittis, libero non molestie mollis, magna
orci ultrices dolor, at vulputate neque nulla lacinia eros. Sed id ligula quis
est convallis tempor. Curabitur lacinia pulvinar nibh. Nam a sapien.

\begin{minted}[]{vhdl}
u_p : process(clk)
begin
  if rising_edge(clk) then
    if (global_reset = '1' or p_if.enable = '0') then
      fifo1_dataIn1  <= X"00";
      fifo1_dataIn2  <= X"01";
      command1_state <= command1_state_1;
    else
      case command1_state is
	when command1_state_1 =>
	  fifo1_wrreq <= '0';
	  if (fill_fifo1_counter < p_if.params(0)) and
	    (fifo1_full = '0') then
	    command1_state <= command1_state_2;
	  end if;
	when command1_state_2 =>
	  if (fifo1_full = '0') then
	    fifo1_dataIn <= fifo1_dataIn1 &fifo1_dataIn2
			    &fifo1_dataIn3 &fifo1_dataIn4;
	    fifo1_dataIn1      <= fifo1_dataIn1 + 4;
	    fifo1_dataIn2      <= fifo1_dataIn2 + 4;
	    fifo1_dataIn3      <= fifo1_dataIn3 + 4;
	    fifo1_dataIn4      <= fifo1_dataIn4 + 4;
	    fill_fifo1_counter <= fill_fifo1_counter + 4;
	    fifo1_wrreq        <= '1';
	    command1_state     <= command1_state_1;
	  else
	    fifo1_wrreq    <= '0';
	    command1_state <= command1_state_2;
	  end if;
      end case;
    end if;
  end if;
end process;
\end{minted}

\item \textbf{Instance}
\label{sec:orgee84a9a}

Pellentesque dapibus suscipit ligula. Donec posuere augue in quam. Etiam vel
tortor sodales tellus ultricies commodo. Suspendisse potenti. Aenean in sem ac
leo mollis blandit. Donec neque quam, dignissim in, mollis nec, sagittis eu,
wisi. Phasellus lacus. Etiam laoreet quam sed arcu. Phasellus at dui in ligula
mollis ultricies. Integer placerat tristique nisl. Praesent augue. Fusce
commodo. Vestibulum convallis, lorem a tempus semper, dui dui euismod elit,
vitae placerat urna tortor vitae lacus. Nullam libero mauris, consequat quis,
varius et, dictum id, arcu. Mauris mollis tincidunt felis. Aliquam feugiat
tellus ut neque. Nulla facilisis, risus a rhoncus fermentum, tellus tellus
lacinia purus, et dictum nunc justo sit amet elit.

\begin{minted}[]{vhdl}
Cati_output_fifo1_inst : entity work.Cati_output_fifo1
  port map (rst    => fifo1_clear,
	    wr_clk => clk,
	    rd_clk => p_if.clk,
	    din    => fifo1_dataIn,
	    wr_en  => fifo1_wrreq,
	    rd_en  => p_if.rd,
	    dout   => p_if.data,
	    full   => fifo1_full,
	    empty  => p_if.empty);
\end{minted}

\begin{minted}[]{vhdl}
end architecture Behavioral;
\end{minted}

\newpage
\end{enumerate}
\end{enumerate}

\section{Left to do}
\label{sec:orgbdcb06c}

What’s left

\begin{itemize}
\item Fine tune depth of headings (H: parameter in setup file)
\end{itemize}
\end{document}
