# M17UF1E3

Crear o editar components per afegir característiques:
- Crear un component que recopila dades del personatge: Nom, Cognom, Tipus de personatge, alçada, velocitat, distància a recórrer. Aquest component ha de ser consultat per altres classes i editable des de l'inspector.
- Crear una animació amb els sprites aportats. L'animació s'ha de fer a partir del Update (no animator). Ha de tenir una velocitat de 12 Fps.
- Crear un component que dona moviment autònom al personatge. Camina la distància en unitats , dona mitja volta i tornar a "patrullar" en direcció contrària.
           - Bonus: a l'acabar un recorregut, el personatge ha de parar, inclosa animació, un temps determinat. I després continua el seu patrullatge.
           - Bonus: Crear un component que substitueix el de moviment per un altre que dona el moviment del personatge a l'usuari.
- Associar velocitat i pes: el personatge anirà més lent caminant com més gran sigui la variable "weight" del component "DataPlayer". La velocitat del personatge és inversament proporcional al pes del personatge.
- Habilitat gegantina: el nostre personatge tindrà l'habilitat de transformar-se en un gegant duran un temps limitat. La mida és directament proporcional a l'alçada "height" del component creat per recollir dades. Per activar l'habilitat és necessari fer clic en un botó. El personatge no creixerà de forma immediata sinó a mesura que camini fins a arribar a N vegades la seva alçada. Aquesta habilitat, un cop activada, ha de tenir un temps de refredament abans de tornar a ser activada.
- Crear un HUD amb el número de frames que reprodueix el joc.
           - Bonus: Crear els elements d'UI necessaris perquè l'usuari pugui modificar la velocitat de moviment, la distància a recórrer, o el temps de duració de l'habitlitat gegantina.
           - Bonus: crear un text amb el Nom i tipus de personatge que acompanya al personatge en tot moment.
