% !TeX program = lualatex
\documentclass[usenames,dvipsnames]{beamer}
\usetheme{AnnArbor}
\usepackage[catalan]{babel}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{fontspec}
\usepackage{microtype}
\setbeamertemplate{navigation symbols}{}

\title{Masovers de Caliu: Pequevé}
\author[A. Martí, A. Muntada]{Aniol Martí\\ Alex Muntada}

\begin{document}
\begin{frame}[plain]
    \maketitle
\end{frame}

\begin{frame}{Ubicació del servidor}
	Edifici D4, Campus Nord, Carrer de Jordi Girona, 1, 3, 08034 Barcelona
	\vspace*{1em}
	
	\centering
	\includegraphics[scale=0.3]{imatges/ubicacio.png}
\end{frame}

\begin{frame}{Serveis de Caliu}
	\begin{itemize}
		\item Web caliu.cat.
		\item Mirall a ftp.caliu.cat.
		\item Serveis externs:
		\begin{itemize}
			\item Finaly.
			\item Ubuntaires de Catalunya.
		\end{itemize}
	\end{itemize}
\end{frame}

\begin{frame}{Estructura}
	\begin{itemize}
		\item Màquines virtuals:
		\begin{itemize}
			\item Murdock: servidor web.
			\item Nelson: miralls.
			\item Perens: serveis externs.
		\end{itemize}
	\item Gestió amb Ansible.
	\end{itemize}
\end{frame}

\begin{frame}{Futurs projectes}
	\begin{itemize}
		\item Migració de la web a GitLab pages.
		\item Perltuts.
	\end{itemize}
\end{frame}

\begin{frame}{Enllaços d'interès}
	Web de Caliu: \texttt{https://caliu.cat}\\
	Repositoris de Caliu: \texttt{https://gitlab.com/caliu-cat}\\
	Miralls de Caliu: \texttt{https://ftp.caliu.cat}
\end{frame}

\begin{frame}{}
	\centering
	\includegraphics[scale=0.25]{imatges/1280px-SFDLogo.svg.png}
\end{frame}

\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com migrarem la web a GitLab?
\end{frame}

\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com fem les còpies de seguretat?
\end{frame}
\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com ens coordinem?
\end{frame}
\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com fem el seguiment de tasques?
\end{frame}
\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com compartim secrets?
\end{frame}
\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com mantenim els sistemes actualitzats?
\end{frame}
\begin{frame}[noframenumbering]{Preguntes}
	\centering
	Com captem nous masovers?
\end{frame}

\end{document}
