Albatta, mana siz so'ragan loyihalar ro'yxati va ularning asosiy maqsadlari va ishlari Markdown formatida:

```markdown
### 1. Todo List App
**Maqsad**: Vazifalar ro'yxatini yaratish va boshqarish uchun oddiy, ammo samarali ilova.
**Ishlar**:
- Vazifalarni qo'shish, o'chirish va tahrirlash interfeysi yaratish.
- Har bir vazifa uchun muddat va ustuvorlik darajasini belgilash.
- Vazifalarni kategoriyalarga ajratish va filtrlash tizimi.
- Vazifalarning holatini (masalan, bajarildi/bajaringan) kuzatish tizimi.
- Vazifalarga eslatmalar yoki qo'shimcha izohlar qo'shish.
- Mobil qurilmalar va boshqa qurilmalar o'rtasida sinxronizatsiya.

### 2. Quizz App
**Maqsad**: Online viktorina platformasini yaratish.
**Ishlar**:
- Savollar bazasini tuzish.
- Foydalanuvchi interfeysi dizayni.
- Natijalarni ko'rsatish va reyting tizimi.

### 3. Recipe App
**Maqsad**: Pishirish retseptlarini o'z ichiga olgan ilova yaratish.
**Ishlar**:
- Retseptlar bazasini yig'ish.
- Qidiruv va filtratsiya tizimlari.
- Foydalanuvchilardan sharhlar va reytinglar qabul qilish tizimi.

### 4. Live Chat
**Maqsad**: Foydalanuvchilar orasida real vaqtda suhbatlashish imkoniyati.
**Ishlar**:
- Suhbat xonalari va foydalanuvchi profillari.
- Xabarlar tarixini saqlash va ko'rish tizimi.
- Xavfsizlik va maxfiylikni ta'minlash.

### 5. Movie Search
**Maqsad**: Kino va TV shoular haqida ma'lumot qidiruv tizimi.
**Ishlar**:
- Kino ma'lumotlari bazasini tuzish.
- Moslashuvchan qidiruv va filterlash tizimi.
- Foydalanuvchilardan sharh va reytinglar qabul qilish.

### 6. API App
**Maqsad**: Turli xil APIlardan foydalanuvchi uchun qulay ilova yaratish.
**Ishlar**:
- Tashqi APIlar bilan integratsiya.
- Ma'lumotlarni tahlil qilib, foydalanuvchiga taqdim etish.
- Foydalanuvchi interfeysi va tajribasini optimallashtirish.

### 7. YouTube Clone
**Maqsad**: Video bo'lishish platformasi yaratish.
**Ishlar**:
- Video yuklash, saqlash va ko'rish tizimlari.
- Foydalanuvchi hisob qaydnomalari va profillarini boshqarish.
- Izohlar, reytinglar va obunachilar tizimi.

### 8. Instagram Clone
**Maqsad**: Rasm va video bo'lishish ijtimoiy tarmog'ini yaratish.
**Ishlar**:
- Rasm va video yuklash, ko'rish tizimlari.
- Foydalanuvchi profillari va izdoshlari tizimi.
- Izohlar va "like" tizimlari.

### 9. Dashboard
**Maqsad**: Ma'lumotlarni kuzatish va tahlil qilish uchun boshqaruv paneli.
**Ishlar**:
- Turli ma'lumot manbalaridan olingan ma'lumotlarni ko'rsatish.
- Foydalanuvchi interfeysi va navigatsiyasi.
- Hisobotlar va grafiklar.

### 10. E-commerce
**Maqsad**: Onlayn savdo platformasi yaratish.
**I

shlar**:
- Mahsulotlar katalogi va savdo savatchasi.
- To'lov tizimlari bilan integratsiya.
- Mijozlar uchun hisob qaydnomasi va buyurtma tarixi.

### 11. AIRBNB Clone
**Maqsad**: Turar joy ijarasi platformasi yaratish.
**Ishlar**:
- Joylar ro'yxatini yaratish va qidiruv tizimi.
- Bron qilish va to'lov tizimlari.
- Foydalanuvchi va mehmonlar uchun profil va sharhlar tizimi.

### 12. CRM
**Maqsad**: Mijozlar munosabatlari boshqaruvi tizimi yaratish.
**Ishlar**:
- Mijozlar ma'lumotlar bazasi.
- Mijozlar bilan aloqalarni kuzatish va tahlil qilish tizimlari.
- Hisobotlar va ko'rsatkichlar.
```
