steps:
1 instaleaza strawberryperl de pe site-ul asta http://strawberryperl.com
2 instaleaza git https://git-scm.com/download/win si cloneazatiti repo-ul asta : https://gitlab.com/budnar.bogdan/mojo_lite_server
3 instaleaza mysql de pe : https://dev.mysql.com/downloads/mysql/ si workbench de pe https://www.mysql.com/products/workbench/ seteaza parola la userul root 'password'
si creaza database-ul 'licenta'

start app :
#mergi in folderul  mojo_lite_server si rulezi in consola de Perl : perl -I ./ myapp.pl daemon -l http://*:8080

rute :
post localhost:8080/web/initializeDB - pentru initializarea db-ului
post localhost:8080/web/login - pentru login trimite pe body username-ul si parola ex :
ex request :
{
	"username": "admin",
	"password": "123"
}
ex response :
{
    "success": 1
 }
{
    "error": "could not log in"
}
post localhost:8080/web/createUser - pentru creare de useri
ex request :
{
	"username": "admin",
	"password": "123",
	"email":"test@test.com"
}
ex response :
{
    "error": "User already exists"
}
{
    "success": 1
}
post localhost:8080/web/logout


fetch('http://25.54.139.157:8080/web/login', {
 method: 'POST',
  body: JSON.stringify({
    email: 'test@test.com',
    password: '123'
  }),
  headers: {
    'Content-type': 'application/json; charset=UTF-8'
  }
})
.then(res => res.json())
.then(console.log)


fetch('localhost:3000/web/login', {
 method: 'POST',
  body: JSON.stringify({
    email: 'test@test.com',
    password: '123'
  }),
  headers: {
    'Content-type': 'application/json; charset=UTF-8'
  }
})
.then(res => res.json())
.then(console.log)
