---
title: My Developer Tools
subtitle: >-
  These tools range from npm packages to websites that cut down on menial tasks
  even down to a github workflow that I developed for my personal projects
seo:
  title: Theme Style Guide
  description: A reference for suggested typographic treatment and styles for your content
  extra:
    - name: 'og:type'
      value: website
      keyName: property
    - name: 'og:title'
      value: Theme Style Guide
      keyName: property
    - name: 'og:description'
      value: >-
        A reference for suggested typographic treatment and styles for your
        content
      keyName: property
    - name: 'og:image'
      value: images/5.jpg
      keyName: property
      relativeUrl: true
    - name: 'twitter:card'
      value: summary_large_image
    - name: 'twitter:title'
      value: Theme Style Guide
    - name: 'twitter:description'
      value: >-
        A reference for suggested typographic treatment and styles for your
        content
    - name: 'twitter:image'
      value: images/5.jpg
      relativeUrl: true
template: page
image: images/drip.jpg
---

**This is a paragraph**. Pellentesque habitant morbi *tristique senectus et netus et malesuada* fames ac turpis egestas. Vestibulum [tortor quam](https://www.google.com), feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit <mark>amet est et sapien ullamcorper</mark> pharetra. Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi.

# This is an H1

Quisque facilisis erat a dui. Nam malesuada ornare dolor. Cras gravida, this is marked text ornare, erat elit consectetuer erat, id egestas pede nibh eget odio. Proin tincidunt, velit vel porta elementum, magna diam molestie sapien, non aliquet massa pede eu diam. Aliquam iaculis. Fusce et ipsum et nulla tristique facilisis.

## This is an H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhoncus neque, id pulvinar odio lorem non turpis. Nullam sit amet enim. Suspendisse id velit vitae ligula volutpat condimentum. Aliquam erat volutpat. Sed quis velit. Nulla facilisi. Nulla libero.

### This is an H3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhoncus neque, id pulvinar odio lorem non turpis. Nullam sit amet enim. Suspendisse id velit vitae ligula volutpat condimentum. Aliquam erat volutpat. Sed quis velit. Nulla facilisi. Nulla libero.

#### This is an H4

Quisque facilisis erat a dui. Nam malesuada ornare dolor. Cras gravida, diam sit amet rhoncus ornare, erat elit consectetuer erat, id egestas pede nibh eget odio. Proin tincidunt, velit vel porta elementum, magna diam molestie sapien, non aliquet massa pede eu diam. Aliquam iaculis.

## Quoting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

>Creativity is allowing yourself to make mistakes. Design is knowing which ones to keep. - Scott Adams

Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhoncus neque, id pulvinar odio lorem non turpis. Nullam sit amet enim. Suspendisse id velit vitae ligula volutpat condimentum. Aliquam erat volutpat. Sed quis velit. Nulla facilisi. Nulla libero.

<hr />

## Unordered Lists

+ Donec non tortor in arcu mollis feugiat
+ Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
+ Donec id eros eget quam aliquam gravida
+ Vivamus convallis urna id felis
+ Nulla porta tempus sapien

## Ordered Lists

1. Donec non tortor in arcu mollis feugiat
2. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
3. Donec id eros eget quam aliquam gravida
4. Vivamus convallis urna id felis
5. Nulla porta tempus sapien

## Video Embeds

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8uuFIi-ghPI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

## Code Blocks

Blocks of code are either fenced by `lines with three back-ticks`, or are indented with four spaces.

```
<!-- Some example CSS code -->
body {
  color:red;
}
```

```javascript
window.$docsify = {
  coverpage: true,

  // Custom file name
  coverpage: 'cover.md',

  // mutiple covers
  coverpage: ['/', '/zh-cn/'],

  // mutiple covers and custom file name
  coverpage: {
    '/': 'cover.md',
    '/zh-cn/': 'cover.md'
  }
};
```

## Tables

<div class="responsive-table">
  <table>
      <caption>Table with thead, tfoot, and tbody</caption>
    <thead>
      <tr>
        <th>Header content 1</th>
        <th>Header content 2</th>
      </tr>
    </thead>
    <tbody>
      <tr>
        <td>Body content 1</td>
        <td>Body content 2</td>
      </tr>
    </tbody>
    <tfoot>
      <tr>
        <td>Footer content 1</td>
        <td>Footer content 2</td>
      </tr>
    </tfoot>
  </table>
</div>

<div class="note"><strong>Note:</strong> Both of the features you used above are parts of the Document Object Model (DOM) API, which allows you to manipulate documents.</div>

<div class="important"><strong>Important:</strong> In this article, try entering the example code lines into your JavaScript console to see what happens. For more details on JavaScript consoles, see Discover browser developer tools.</div>
