
Error: CONNECTION_REFUSED bij live reloading (ionic serve) => pas de ws versie in de package.json aan naar 3.3.2 en doe npm update.

GEEN PERMISSIES OP MAC
——————————————————————
npm config set unsafe-perm=true


error: tool 'xcodebuild' requires Xcode
———————————————————————————————————————
xcode-select --install # Install Command Line Tools if you haven't already.
sudo xcode-select --switch /Library/Developer/CommandLineTools 

https://stackoverflow.com/questions/17980759/xcode-select-active-developer-directory-error/17980786#17980786