Виконати завдання відповідно до номеру варіанту, який формуєтсья як остача
від ділення номера студента в журналі на 10 плюс 1. Вхідна інформація для
виконання повинна бути зчитана з текстового файлу.
Колекція повинна зберігати початковий порядок файлу. Виконання завдання
продемонструвати в основній програмі з використанням меню.
Для розв’язування задач користуватись готовими методами. Обґрунтувати
використання тих, чи інших структур та класів, які будуть використані в програмі. 

### Варіант 2
Задано список, що містить дані про працівників підприємства (прізвище,
посада, рік народження і зарплатня).
1. Створити карту з ключем посада продюсера та значенням –списку всіх
   прізвищ осіб, що мають таку посаду. Визначити по кожній посаді
   найстаршу та наймолодшу особу.
2. Визначити максимальну та мінімальну зарплату за списком та створити
   карту, ключем якої буде категорія заробітної плати (висока, середня,
   низька) та список повної інформації про осіб, що входять в дану категорію.
3. З 2 різних файлів зчитати 2 вихідні набори інформації про працівників.
   Створити спільну колекцію, що не містить повторів прізвищ. Знайти та 
   видалити всіх працівників зі списку рік народження яких менший за вказаний