## Завдання
Потрібно створити класи, що описують сутності запропоновані в заданні. Відобразити UML-
діаграму класів. Створити програму та продемонструвати її роботу.

Загальні рекомендації:
1. Використовувати можливості ООП: класи, успадкування, поліморфізм, інкапсуляцію.
2. Кожний клас повинен мати назву, яка повністю описує його суть, і інформативний склад.
Атрибути і методи класів слід визначити самостійно.
3. Успадкування потрібно використовувати тільки тоді, коли воно має сенс. У випадку
використання наслідування кількість класів-нащадків має бути не меншою 2 і не
більшою 4-ьох
4. При записі програми потрібно використовувати домовленості щодо оформлення коду
java code convention.
5. Зображати всі пари set/get (ака сеттери/геттери) для атрибутів класу не потрібно з
метою уникнення засмічення діаграми
6. Для реалізації операцій пошуку/сортування слід реалізувати окремий клас (в назві якого
має бути присутнє слово Manager)
7. Реалізувати один з методів сортування з використанням компаратора, реалізованого
як статичний вкладений клас (static inner class)
8. Реалізувати наступний з методів сортування з використанням компаратора,
реалізованого як вкладений клас (inner class)
9. Додати ще один метод сортування (додатковий), який реалізує сортування з
використанням анонімного класу (anonymous inner class)
10. Додати ще один, 4-й метод сортування з використанням лямбда-виразів .
11.


**Приклад** діаграми класів для завдання “Морські перевезення”
Морські перевезення вантажів. Сформувати пропозиції перевезення товарів з вказаного
порту-відправника у порт призначення залежно від тоннажу товару. Реалізувати можливість
вказати клієнту максимальну ціну оплати, пошук найшвидших або найдешевших пропозицій

## Варіант
Реалізувати ієрархію класів що представляють спортивний одяг (кросівки,
спортивний костюм та ін)
Реалізувати пошук одягу за брендом та за ціною (два окремі методи)
Реалізувати сортування одягу за його % бавовни в його складі
Реалізація сортування має передбачати можливість сортувати як за спаданням,
так і за зростанням
