# Аналіз ринків

<center>Основні ризики проекту</center>

|№ | Ризик | Вплив на проект % | Ймовірність виникнення рихику % | Наслідки |
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|1|Незадовільне сприйняття проету цільвою аудиторією|35|70|Можливе припинення бізнесу; додаткові витрати|
|2|Настібільна економічна ситуація у державі|65|100|Додаткові збитки; припинення бізнесу через відсутність коштів для продовження роботи|
|3|Збільшення кількості конкурентів|50|60|Додаткові виторати на маркетинг; зміна вектору діяльності|
|4|Погане фінансування проетку або його відсутність|85|90|Неможливість розгорнути необхідні роботи, як наслідок завершення проетку|
|5|Погане планування необіхідних робіт для проекту|70|80|Зайві витрати; втрата прибутку|
|6|Неякісне приготування випічки|45|30|Втрата клієнтів|
|7|Зменшення популярності пекарень|80|10|Втрата клієнтів|
