1. Для того, щоб додати нове домашнє завдання в новий репозиторій є 2 шляхи. Перший спосіб: Створюємо новий репозиторій на сайті Gitlab.com, клонуємо його на свій компʼютер за допомогою команди git clone, далі створюємо необхідні файли на локальному репозиторію та за допомогою команд (git add .), (git commit -m "") та (git push -u origin 'назва гілки') додаємо до глобального репозиторію. Другий спосіб: Створюємо новий репозиторій на сайті Gitlab.com, за допомогою пункту в даному репозиторію upload file переносимо необхідні фали з робочої папки в репозиторій (!!!Але другий спосіб не бажано робити!!!)
2. Для додавання існуючого домашнього завдання за допомогою команди git init ми створюємо в папці локальний репозиторій далі за допомогою команди git remote add origin та скопійованого url посилання на директорію ми синхронізуємо папку і Gitlab. Далі за допомогою команд (git add .), (git commit -m "") та (git push -u origin master) ми відправляємо існуючі зміни з локально репозиторію (папки з файлами на компютері) в глобальний репозиторій Gitlub.
