Цегельний Богдан 
Студент №1
-Шапка з логотипом та меню
-Перші два блоки після хедеру: ім'я та зображення, опис та соціальні мережі, логотипи.
-Секція Selected work
-Секція Our Team
-Міксини

Пословський Сергій
Студент №2
-Секція What I do
-Секція My clients
-Секція Contact
-Footer
-Перемінні