## Завдання

Зверстати [макет](example.png), використовуючи тільки HTML теги та їх атрибути.

Верстка не повинна повністю повторювати зображення, головне - повинні бути правильно відображені основні елементи: заголовки, абзаци, марковані списки, зображення, посилання, жирний текст, підкреслений тест, кнопка, поле вводу і т.д.

#### Технічні вимоги до верстки

- Заголовком сторінки має бути фраза "What is HTML?"
- Сторінка повинна містити [favicon](favicon.png)
- У верстці повинні використовуватися заголовки
- Посилання має вести на сторінку "https://dan-it.gitlab.io/fe-book-ua/programming_essentials/html_css/ext_html_basic/ext_html_basic.html". Посилання повинно відкриватись у новому вікні браузера.
- Список має бути маркованим.
- [Зображення](html-logo.png) для картинки є в папці із завданням. Потрібно використати спеціальні атрибути, щоб змінити розміри картинки.
- При наведенні курсору на зображення має бути підказка зі словами "Html5 logotype"
- У зображення має бути альтернативний текст "Html5 logotype"

#### Завдання підвищеної складності

- Використати тег `<code>` для оформлення тексту `<h1> to <h6>` в останньому абзаці

#### Примітка

- Текст із зображення знаходиться у файлі [content.txt](content.txt)
- Верстка має бути виконана без використання CSS бібліотек типу Bootstrap або Materialize.
- Домашнє завдання надсилати ментору в архіві zip, якщо на момент його відправлення ще не був пройдений урок з Git.
- Дане завдання дається з метою практики використання базових HTML-тегів, розпізнавання необхідності використання тих чи інших тегів на сторінці, з урахуванням специфіки контенту
