# 4testers

## Programowanie w Python - zadanie zaliczeniowe

### Instrukcja

W module `src` znajdziesz plik `shop.py` Zawierający dwie klasy:

- `Product`, który opisuje produkt w sklepie, z nazwą, ceną i zamawianą ilością
- `Order`, który opsuje zamówienie w sklepie, z możliwością dodania produktu, policzenia całkowitej ceny, całkowitej
  ilości produktów oraz zakupu
  Oprócz tego w module `tests` znajdują się testy do tych klas.
  Niestety, zły chochlik usunął logikę tych klas. Zapomniał natomiast wyczyścić testy.

Twoim zadaniem jest uzupełneinie metod w obu klasach na podstawie tego, co znajdziesz w testach, tak aby **nie
zmieniając kodu testów** przeszły one "na zielono".

Powodzenia!