# Type Financiele Verplichtingen

In het onderstaande tabel is er een overzicht van de type financiele verplichtingen binnen het Vorderingenoverzicht Rijk.

| Type | Parameter | Description |
| ---- | --------- | ----------- |
{{- range . }}
| {{ .Type }} | {{ .FinancieleZaaknaam }} | {{ .GebeurtenisNaam }} |
{{- end}}
