

levenshtein distance bude vždy minimálně rozdíl délek stringů - musí se přidat/odstanit znaky, aby byly stejné
pokud je rozdíl dílek stringů větší než threshold, exit early



není potřeba celý 2d matrix
stačí aktuální a předchozí řádka
