Завдання для студента 1 --- Білоцький Сергій


Шапка з логотипом та меню

Перші два блоки після хедеру: ім'я та зображення, опис та соціальні мережі, логотипи.

Секція Selected work

Секція Our Team



Завдання для студента 2 --- Полупан Микола

Секція What I do

Секція My clients

Секція Contact

Footer
