## Для того, щоб додати нове домашнє завдання в новий репозиторій потрібно
1. створюємо новий репозиторій на сайті Gitlab.com, клонуємо його на свій компʼютер за допомогою команди git clone
2. додати всі потрібні файли в папку яка була склонована з Gitlab
3. запустите термінал в головній папці проекту (де присутня папку .gif)
4. послідовно виконати наступні команди: 
gif add . - фіксуємо зміни, 
git commit -m "changes description" - підписисуємо зміни, 
git push - відправляємо зміни до Gitlab



## Для того, щоб додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab
1. Створюємо новий репозиторій у GilLab.
2. У папці з проектом запускаємо термінал та виконуємо git init - створюємо в нашій папці локальний репозиторій
3. git remote add origin "" (замість лапок вказуємо шлях до проекту в Gitlab, ) 
4. git commit -m "changes description" - підписисуємо зміни
5. git push -u origin master - відправляємо проект до Gitlab



https://caninclude.glitch.me/ - вкладеність тегів

https://jsbin.com/rudavov/edit?html,css,output - клікабельная карта товара

https://caniuse.com/ - підтримка тегів браузерами

https://webgolovolomki.com/uk/yak-zrobyty-plavne-zbilshennia-kartynky-pry-navedenni-efekt-na-chystomu-css/ - плавне збільшення картинок

https://dan-it.gitlab.io/fe-book-ua/programming_essentials/html_css/ext_full_pseudo_classes_elements_manual/ext_full_pseudo_classes_elements_manual.html - псевдокласи и елементи

https://www.youtube.com/watch?v=NBb2OV2iQCw - стилизация чекбоксу радио и селект

https://dan-it.gitlab.io/fe-book-ua/programming_essentials/html_css/lesson9_forms_sprites/forms.html - форми

https://www.youtube.com/watch?v=Yzj8bBCq7Eg -- svg

транзишион для линков.

.underlined-text{
 text-decoration: underline;
 text-decoration-color: transparent;
 transition: 1s;
}

.underlined-text:hover{
 text-decoration-color: red;
 }

https://www.youtube.com/watch?v=arywfqaS9nI -- плероадер

https://www.youtube.com/watch?v=kvZ9teaA5zI&t=189s -- загрузка сайта через ГИТ
