# quixo

Etapele care trebuie parcurse:
 
- [ ] crearea repository-ului git 
- [ ] organizarea proiectului si structura fisierului
- [ ] structurarea proiectului pe clase si obiecte
- [ ] organizarea proiectului si structura fisierului

Jocul propriu-zis. To-do list:
- [ ] creare tabla de joc 
- [ ] creare buton care afiseaza tabla de joc
- [ ] adaugare optiuni de genul onHover, onClick etc
- [ ] buton resetare totala -- tabla + onHover/click
- [ ] input cu numele jucatorilor + afisare lor
- 
