- 5821 (activitati de editare a jocurilor de calculator)
- 5829 (activități de editare a altor produse software)
- 6201 (activități de realizare a soft-ului la comandă)
- 6202 (activități de consultanță în tehnologia informației)
- 6203 (activități de management - gestiune și exploatare - a mijloacelor de calcul)
- 6209 (alte activități de servicii privind tehnologia informației)
- 6311 (prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe)
- 6312 (activități ale portalurilor web)
- 6399 (alte activități de servicii informaționale)
