- [ ] usuwanie rekordu z bazy danych po skończeniu
- [x] naprawić errory w przeglądarce
- [x] pokazywanie profilowego z geniusa
- [x] naprawienie podkreślania w formie
- [x] dodanie readme
- [ ] dodanie trybu z 10 próbami
- [ ] dodanie trybu z wyborem abc
- [x] usprawnienie api requestów do geniusa
- [ ] naprawić ścieżki
- [x] dodać ikonkę
- [ ] dodać header
- [ ] dodać footer
- [ ] stylowanie
- [ ] mediaquery
- [ ] łapanie errorów
- [ ] try except w api requescie