\documentclass{article}
\usepackage[utf8]{inputenc}

\title{Testy algorytmu}
\author{Bartosz Jan Kwiatkowski}
\date{28 Październik 2020}

\usepackage{natbib}
\usepackage{graphicx}

\begin{document}

\maketitle

\section{Opis}
Program trójmian kwadratowy uwzględniający odpowiedzi z zakresu liczb zespolonych. Sprawdzanie wszystkich możliwych przypadków argorytmu.
\section{Testy}
Dane wejściowe:
    \[ A = 0 \]
    \[ B = 0 \]
    \[ C = 0 \]

\begin{figure}[h!]
\centering
\includegraphics[scale=0.3]{t1.png}
\end{figure}
Wynik: Rozwiązanie dla wszystkich liczb rzeczywistych.
\clearpage

Dane wejściowe:
    \[ A = 0 \]
    \[ B = 0 \]
    \[ C = 5 \]

\begin{figure}[h!]
\centering
\includegraphics[scale=0.3]{t2.png}
\end{figure}
Wynik: Brak rozwiązań.
\hfill \break

Dane wejściowe:
    \[ A = 0 \]
    \[ B = 2 \]
    \[ C = 3 \]

\begin{figure}[h!]
\centering
\includegraphics[scale=0.3]{t3.png}
\end{figure}
Wynik: Jedno rozwiązanie \[ x = - \frac{3}{2} \]
\clearpage

Dane wejściowe:
    \[ A = 2 \]
    \[ B = 4 \]
    \[ C = 2 \]

\begin{figure}[h!]
\centering
\includegraphics[scale=0.3]{t4.png}
\end{figure}
Wynik: Jedno rozwiązanie \[ x = -1 \]

Dane wejściowe:
    \[ A = 1 \]
    \[ B = 4 \]
    \[ C = -1 \]

\begin{figure}[h!]
\centering
\includegraphics[scale=0.3]{t5.png}
\end{figure}
Wynik: Są dwa rozwiązania 
\[ x_1 = -2 - \sqrt{5} \]
\[ x_2 = -2 + \sqrt{5} \]
\break

Dane wejściowe:
    \[ A = 1 \]
    \[ B = 1 \]
    \[ C = 1 \]

Wynik: Są dwa rozwiązania 
\[ x_1 = - \frac{1}{2} - \frac{\sqrt{3}}{2}i \]
\[ x_2 = - \frac{1}{2} + \frac{\sqrt{3}}{2}i \]

\end{document}
