To: KapitanWspanialy@obiektowo.pl
From: Komisarz@obiektowo.pl
Czy możesz ocalić znowu świat?

Odkryliśmy plan Kanciarza:
Plan ->W jaki sposób pokonać Kapitana Wspaniałego?
Plan ->Kolejny genialny, tajny plan Kanciarza.
Plan ->Stworzę armię klonów, uwolnię je i wystawię przeciwko mieszkańcom Obiektowa.
Plan ->Klon numer 1 atakuje centrum handlowe.
Plan ->Klon numer 2 atakuje centrum miasta.
Plan ->Klon numer 3 atakuje kościół obiektowa

Czy możesz nam pomóc, Kapitanie?
