# demoChangeScene

Este proxecto é un exemplo de como cambiar as escenas nunha aplicación de JavaFX.é un 

O mecanismo de cambio de escena implementado neste proxecto componse dunha clase ```SceneHandler``` que nos serve 
para ter rexistradas as distintas *Scenes* que hai no noso proxecto e nos dota dun método para cambiar á solicitada.
