# Exercicio 2

Aplicación con un campo de texto no que o usuario pode escribir un texto, ao pulsar nun botón, a aplicación debe comprobar se existe algún ficheiro no sistema con ese nome, de existir, ten que ensinar información sobre o mesmo e se é unha carpeta ten que listar os ficheiros que contén. Se o usuario pincha sobre o nome dos ficheiros, a aplicación debe coller o nome e poñelo no campo de texto e facer a procura dese ficheiro.


Un comentario chorras
