# Crashlytics

Egy fullos menő crash logolós lófasz csak nektek srááácok. CRM-be fogjátok látni az appról készült logokat.

## Hogya' hasznád?
Jó gyorsan. A Crashlytics.instance.initAndRun() funkciót hívjátok a runApp helyett, ha kell + bővítés akkor elég csak a Crashlytics.instance.init()-et hívni, csak akkor azt a komment szerint konfigoljátok be.

## Kérdésed va'?
Há' nem tom srácok