# Як вносити свій внесок

Дякуємо вам за бажання внести свій внесок до проекту GymBro!

## Як внести свій внесок

1. Зробіть форк репозиторію
2. Склонуйте свій форк репозиторію
3. Створіть нову гілку для ваших змін
4. Внесіть зміни та зробіть коміт
5. Опублікуйте свої зміни у свій форк репозиторію
6. Зробіть запит на злиття (Pull Request) у основний репозиторій

## Форматування коду

Будь ласка, дотримуйтесь правил форматування коду, які визначені в [стилістиці коду](посилання-на-стиль-коду).

## Повідомлення про помилки

Якщо ви зіткнулися з якоюсь помилкою, будь ласка, відкрийте нову проблему в системі відстеження проблем та надайте детальну інформацію про помилку та кроки для її відтворення.

## Зв'язок

Якщо у вас виникли питання або вам потрібна допомога, не соромтеся зв'язатися з нами за адресою example@email.com.

Бажаємо успішних внесків!
