\- Всім привіт, гайз.

\- Ну що, командо, розпочинаємо нашу креативну 5-хвилинку?

\- Почнімо, колеги.

\- Сьогодні наша задача охопити сегмент противників вакцинації.

\- Що нам відомо про цих людей?

\- 95% це люди, старші за 90-ий рік народження, але не пенсіонери. У 78% є вища освіта, але 83% працює не за спеціальністю. 69% має 1-2 дітей, 41% має кредит або іпотеку, 82% це росіяни або люди, що симпатизують “русскому міру”. На фліпчарті ви можете побачити графіки, що ілюструють цю тенденцію.

\- На чому ми можемо зіграти?

\- Більшість з цих людей застали радянський союз, а в сучасному світі їм важко зорієнтуватися. Я гадаю, це ностальгія.

\- Хороший поінт. Які ще варіанти, командо?

\- Колеги, давайте спробуємо дивитися в корінь. Так чому вони проти вакцинації?

\- Бояться, що їх чипізують і корпорації або таємний уряд все про них знатимуть завдяки вживленим чипам.

Один із присутніх пирснув зі сміху:

\- Бачили вони б зараз цей філпчарт.

\- Ну знову таки. Чипи це ж все фейк ньюз.

\- Звучиш як Трамп.

\- От зараз образливо було. Я до того веду, що схиляюся до попереднього поінту. Вони реально не орієнтуються в тому, що відбувається. А раніше от були часи, все просто було. Я думаю, ностальгія це чистий він для нас.

\- У когось є заперечення? Нема? Ну тоді всім дякую. Аню, візьмеш нашу стратегію у роботу?

\- Ок, шеф.

\- У п’ятницю з тебе ескізи.

\- Домовились.

\- Всім дякую, командо, продуктивного дня.

\- Всім дякую.

\- Дякую.