# Три неформали
Якщо читати цю збірку есеїв з початку і до кінця, то можна побачити, як з плином часу палкий юнак, мрійник, поет перетворюється на того, ким він так боявся стати і кого зневажав, - на безликого ґвинтика Системи.

Якщо ж читати її з кінця до початку, то можна дізнатися, що в поважного члена суспільства, сім'янина, успішного кар'єриста у шафі ховається скелет ображеного на всіх підлітка, який ще достеменно не знає як правильно трудитися, кохати свою жінку й користуватися лосьйоном після гоління, але вже абсолютно точно впевнений, як вам усім слід жити.

Обох цих аутсайдерів, забутих Богом, людьми і - на щастя - власною державою, об'єднує критичне сприйняття дійсності та любов до творчості.

## Три неформали

[1. Кицька.md](1. Три неформали/1. Кицька.md)

[2.md](1. Три неформали/2.md)

[3.md](1. Три неформали/3.md)

[4. Людина в скафандрі.md](1. Три неформали/4. Людина в скафандрі.md)

[5. Каракатиця.md](1. Три неформали/5. Каракатиця.md)

[6.md](1. Три неформали/6.md)

[7. Кішка, яка гуляла сама по собі.md](1. Три неформали/7. Кішка, яка гуляла сама по собі.md)

[8.md](1. Три неформали/8.md)

[9. For sale.md](1. Три неформали/9. For sale.md)

[10. Хом'яки.md](1. Три неформали/10. Хом'яки.md)

[11.md](1. Три неформали/11.md)

[12.md](1. Три неформали/12.md)

[13.md](1. Три неформали/13.md)

[14.md](1. Три неформали/14.md)

[15.md](1. Три неформали/15.md)

[16. Мій соціалізм.md](1. Три неформали/16. Мій соціалізм.md)

[17. Мій капіталізм.md](1. Три неформали/17. Мій капіталізм.md)

[18.md](1. Три неформали/18.md)

[19.md](1. Три неформали/19.md)

[20.md](1. Три неформали/20.md)

## 10 років потому

[1. Бізнес-сніданок.md](2. Десять років потому/1. Бізнес-сніданок.md)

[2. Сучасний Гемінґвей.md](2. Десять років потому/2. Сучасний Гемінґвей.md)

[3. Сучасний Сартр.md](2. Десять років потому/3. Сучасний Сартр.md)

[4. Сучасний Коцюбинський.md](2. Десять років потому/4. Сучасний Коцюбинський.md)

[5. Відповідь сучасному Коцюбинському.md](2. Десять років потому/5. Відповідь сучасному Коцюбинському.md)

[6.md](2. Десять років потому/6.md)

[7.H.Soror.md](2. Десять років потому/7.H.Soror.md)

[8.md](2. Десять років потому/8.md)

[9.md](2. Десять років потому/9.md)

[10.md](2. Десять років потому/10.md)

[11.md](2. Десять років потому/11.md)

[12.md](2. Десять років потому/12.md)

[13.md](2. Десять років потому/13.md)

[14. Мікросмерть.md](2. Десять років потому/14. Мікросмерть.md)

[15. Досвід письменництва, що мене найбільше вразив.md](2. Десять років потому/15. Досвід письменництва, що мене найбільше вразив.md)

[16.md](2. Десять років потому/16.md)

[17.md](2. Десять років потому/17.md)

[18.md](2. Десять років потому/18.md)

[19. ЇЇ концентричні кола.md](2. Десять років потому/19. ЇЇ концентричні кола.md)
