Маленькій Софійці дуже кортіло розповісти про їх з татом маленький секрет, але за жодних умов цього не можна було робити. Якби вона зізналася, то втрапила б у халепу.

\- Цілих 8 підписників! - зачудовано повторювали хлопці.

\- І як в тебе таке вийшло? Недавно, ще жодного не було, а тепер аж 8!

Відповідати треба було, як учив тато:

\- Просто контент нормальний треба робити.

\- Топчик! От би і нам так!

Дівчинка дивилася на захоплених пацанів і згадувала, як вони насміхалися з неї ще тиждень назад, а вона зарюмсана прийшла до татуся. А той лише ласкаво засміявся.

Один з хлопців усе ще не заспокоювався:

\- Ну в мене 6 підписників. - Я завтра стрим запущу і пережену тебе!

Софійка ледве стрималася, щоби не розповісти цьому нахабі, що нічого у нього не вийде. Вона згадала, як побожно дивилася тоді на свого супер-крутого тата, котрий, здавалося, знав усе на світі.

\- То це можна і тисячу акаунтів створити?

\- Можна, всякі політики так і роблять за великі гроші. Але у нас і грошей нема, та й підписники мають виглядати **органічно**.

Чудне слово закарбувалося в її дитячій уяві. Кожному підписнику вона придумала своє ім’я, біографію та навіть підписала його на різні канали. Так ніби він дійсно був далеким гостем, який зупинився в цьому куточку інтернету зацінити нормальний контент. Хтось був інженер з Марокко, а хтось білоруський піділток, що слухав Макса Коржа.

Один з ватаги хлопців — найбільший задавака — підійшов до Софійки та потиснув їй руку.

Дівчинка згадала, як впоралася зі створенням фейкових акаунтів, і тато сказав їй:

\- От бачиш як просто в інтернеті. Ти ж можеш бути ким-завгодно. Не те, що у справжньому житті.

“Тато такий розумний, але зараз сказав щось дивне.” - Подумала Софійка. - “Хіба існує якесь інше життя? А чому тоді це життя несправжнє?”