Вона ще раз міцно обійняла свою іграшку: величезного плюшевого собаку, подарованого їй колись коханим. Пес був просто чудовий: пухнастий, м’який, з великими сумними очима і шкіряним носом. Дівчина жмакала його щоразу, як коли хотіла згадати про хлопця і їй одразу ставало неймовірно тепло на душі. Радісно й безпечно.

Вона чимдуж стиснула іграшку, а потім хутенько вибігла з квартири. На побачення.

Хлопець трохи запізнився на зустріч. А прийшовши ні слова не промовив, лише обійняв її міцно-міцно. Її очі округлилися:

\- Ти ніколи ще настільки мене не обіймав.

\- Ходімо. - Буркнув він.

Всю дорогу дівчина щебетала, розповідала історії про своїх подружок. Хлопець відповідав короткими репліками й постійно розглядав асфальт. Находившись вдосталь, вони сіли на лавочці. Дівчина обійняла коханого й поцілувала його у щоку, але той лише тихо сидів із схрещеними на грудях руками.

Ставало ніяково. Він узяв її за руку і так само тих буркнув:

\- Ходімо.

Хлопець довів її до місця, де вони зустрілися, а тоді відпустив руку, розвернувся й пішов, не сказавши нічого на прощання. Дівчина, не відчуваючи під собою асфальту, донесла себе до своєї квартири. Зняла верхній одяг і увійшла в кімнату. На ліжку вона побачила свого улюбленого плюшевого пса: шов між його головою й шиєю розійшовся. З величезної дірки вивалювався білий аморфний наповнювач.

Вона все зрозуміла. Впало на крісло й заридала.
