Буває так, що їдеш у транспорті в навушниках. Слухаєш музику. І раптом її перериває звук смски. Ти трохи посміхаєшся, дістаєш телефон і читаєш: «Передзвони мені». Кладеш його назад і не передзвонюєш. Тому що грає надто хороша пісня, щоби переривати її розмовою.

А тоді думаєш: «Чому я посміхався, якщо я все одно не перетелефонував би?»

Все тому що чекав повідомлення від особливої людини. Такої, якій завжди був би радий і завжди передзвонив би. А тепер навіть трохи сумно, що вона тобі так і не написала.

При чому, що найцікавіше, зовсім не обов’язково, щоби особлива людина існувала в твоєму житті. Можна чекати смс навіть від особи, якої ти зовсім не знаєш. Так навіть краще, тому що не здогадуєшся, коли вона з’явиться і чи з’явиться взагалі. А іще, тому що в тебе в житті нема особливої людини, а воно обов’язково має в ньому бути.