Одного разу я робив сайт іноземцеві. Оплата відбувалася в електронному еквіваленті валюти, котрий згодом успішно перетворювався у паперовий еквівалент нашої гривні. Нюанси роботи узгоджувалися через інтернет.

Мова зайшла про оплату. І його пропозиції не сильно мене влаштовували. От тоді я згадав рекламу макбука на Оболоні й видав: «в нашій країні чашка кави коштує 90 гривень. Це скількись-там валюти (точно вже не пам’ятаю, який тоді курс був). А ти мені пропонуєш дріб’язок.»