Одного разу, проїжджаючи в маршутці Оболонню, я помітив вивіску: «Макубук тепер доступний як чашка кави! 89грн/день!».  І мені подумалось, що десь живуть ці щасливі люди, котрі готові щодня витрачати 90 гривень на каву. І в них настільки багато грошей, що розумніших інвестицій вони й не здатні придумати.