# Mondo web app
## Getting started on local machine
In IDE terminal
```
npm install
npm start
```
To start the server
1. open package.json
2. find "scripts" section
3. run "dev-server"

## Requirments
1. Dokumentace
- [x] Cíl projektu, postup, popis funkčnosti, komentáře ve zdrojovém kódu **REQUIRED**.....1

2. HTML 5
- [x] Validní použití HTML5 doctype **REQUIRED**.....1
- [x] Fungující v moderních prohlíčečích v posledních vývojových verzích (Chrome, Firefox, Edge, Opera).....2
- [x] Správné použití sémantických značek (section, article, nav, aside, ...) **REQUIRED**.....1
- [x] Grafika - SVG / Canvas.....2
- [x] Média - Audio/Video.....1
- [x] Formulářové prvky - Validace, typy, placeholder, autofocus.....2
- [ ] Offline aplikace - využití možnosti fungování stránky bez Internetového připojení (viz sekce Javascript).....1

3. CSS
- [x] Použití pokročilých pseudotříd a kombinátorů **REQUIRED**.....1
- [x] Vendor prefixy.....1
- [x] CSS3 transformace 2D/3D.....2
- [x] CSS3 transitions/animations **REQUIRED**.....2
- [x] Media queries.....2

4. Javascript
- [x] OOP přístup **REQUIRED**.....2
- [x] Použití JS frameworku či knihovny - Použití a pochopení frameworku či knihovny (jQuery, React, Vue, ...).....1
- [x] Použití pokročilých JS API - Využití pokročilých API (File API, Geolocation, Drag & Drop, LocalStorage, Sockety, ...) **REQUIRED**.....3
- [x] Funkční historie - Posun tlačítky zpět/vpřed prohlížeče - pokud to vyplývá z funkcionatilty (History API).....2
- [x] Ovládání medií - Použití Média API (video, zvuk), přehrávání z JS.....1
- [ ] Offline aplikace - Využití JS API pro zjišťování stavu.....1
- [x] JS práce se SVG - Události, tvorba, úpravy.....2

5. Ostatní
- [ ] Kompletnost řešení.....3
- [ ] Estetické zpracování.....2


