## نیازمندی های پروژه :

* نیازمندی های تابعی :

1.مشاهده ی موجودی حساب

2.انتقال وجه به حسابهای دیگر

3.تغییر پسورد

4.خروج از حساب کاربری

5.خروج از سیستم

* نیازمندی های غیر تابعی :

1.واسط کاربری طراحی مناسب و کاربر پسندی داشته باشد.

2.تعاملات مابین سرویس دهنده و سرویس گیرنده امن باشند. 

3.امکان اجرا بر روی اکثر مرورگرها 

4.زمان پاسخگویی سیستم بیشتر از 10 ثانیه نباشد.

5.کلیه تبادلات بین سرور مرکزی و بقیه دستگاه ها رمز گذاری شود. 

6.پشتیبانی از زبان فارسی و انگلیسی و تاریخ شمسی و میلادی
