## (ATM) پروژه ی دستگاه خودپرداز

در این پروژه یک پایگاه داده وجود دارد که حاوی اطلاعات کاربران است، سپس کاربران میتوانند با وارد کردن نام کاربری و پسورد وارد حساب کاربری خود شوند.

## خدمات ارائه شده توسط سیستم :
* کاربر میتواند موجودی حساب خود را مشاهده کند.
* کاربر میتواند انتقال وجه به سایر حسابها را انجام دهد.
* کاربر میتواند پسورد خود را تغییر دهد.
* کاربر میتواند از حساب کاربری خود خارج شود.
* کاربر میتواند از سیستم خارج شود.

## ویژگی های کلیدی نرم افزار :
1. جلوگیری از اتلاف وقت
2. مدیریت اسان و افزایش رضایت مشتریان
3. صرفه جویی در هزینه

## تحلیل و طراحی پروژه :

* با استفاده از یک سناریو به بررسی کامل خدمات ارائه شده از دید مشتری میپردازیم. [سناریو ها](documentation/SCENARIO.md)

*  [نیازمندی های پروژه](documentation/REQUIREMENTS.md)


## توسعه دهندگان
|نام و نام خانوادگی|   ID     |
|:---------------|:---------------|
|     mahla.agheli    | @mahla.agheli |
|     asma.alinaghizade     | @asma.alinaghizade |  

