

Libreoffice-en bihurketa erabili ordez,  ppt-a zip bezala zabaldu, eta unzip-a egin. Zerbaitelarko balio al du?



libreoffice convert to html:
    Exportar a: 
        xHtml -> ??? Irudiak base64-ean gordetzen ditu eta hortik xHtml-a atera.

        Exportar html-> text.html-an testua gordetzen da, baino ez da erakusterakoan erabiltzen.

        
		Share pptx in moodle with google slides. + embed,
		
		
		H5P plugin edo presentation plugin.
https://www.youtube.com/watch?v=ydx5DpY-QVE


Esportatu xhtml batera eta gero html horren kodea embed bezala kopiatu eta pegatu moodle-en.








----------------------------------------------------------------------------------------------------


liburua
