Склад учасників проекту: Біденко Артур, Разумний Сергій, Песоцька Олександра <br><br>
Login: team@bigmir.net<br>
Password: 123456<br><br>


Песоцька Олександра:<br><br>
 
 - Верстка і стилізація Header (шапки) сторінки.<br>
 - Верстка і стилізація  форми для фільтрації візитів.<br>
 - Створення класу ModalWindow.<br>
 - Створення класу Visit та класу SelectDoctor.<br>
 - Створення класу Card (початок роботи з класом без методів АРІ)<br>
 - Написання логіки вибору лікаря та збирання даних про візит, відправка даних на сервер для створення картки.<br>
 - Написання логіки перевірки заповнення полів обов'язкових для введення даних.<br>
 - Валідація даних віку (до 110), тиску (формат запису 70/110 і обмежені інтервали 40-160 та 70-280).<br><br>


Разумний Сергій:<br><br>

 - Підключення стилів, бібліотеки Bootstrap, Axios.<br>
 - Верстка і стилізація картки візитів та контейнера карток візитів.<br>
 - Створення класів Form, LoginForm.<br>
 - Написання instance та interceptors для axios.<br>
 - Написання логіки авторизації на сайті, відмалювання акаунту з картками, перевірки, чи користувач вже  - авторизований.<br>
 - Логіка виходу з акаунту.<br>
 - Написання дочірніх класів VisitCardiologist, VisitDentist, VisitTherapist.<br>
 - Відмалювання карток при створенні, авторизації, або додавання надпису "No items.." в разі їх відсутності.<br>
 - Доповнення класу Card відмалюванням додаткової інфо, логікою видалення та редагування картки.<br><br>

Біденко Артур:<br><br>

 - Створення віддаленого репозиторію.<br>
 - Cтруктура файлів.<br>
 - Верстка і стилізація модального вікна для авторизації.<br>
 - Верстка і стилізація модального вікна для створення візиту.<br>
 - Написання класу Visit (початок роботи).<br>
 - Написання API функції отримання усіх карток.<br>
 - Написання функціоналу фільтрації карток.<br>
 - Доповнення логіки фільтрації карток з можливістю фільтрації одночасно за всіма параметрами.<br>