Список использованных технологий:
HTML, SCSS, JavaScript, NodeJS, Gulp, BEM
Состав участников проекта: Біденко Артур, Стюпан Іван
Задания виконував Стюпан Іван:
- Зверстати шапку сайту з верхнім меню (включаючи випадаюче меню при малій роздільній здатності екрана).
- Зверстати секцію People Are Talking About Fork.
Задания виконував Біденко Артур:
- Зверстати блок Revolutionary Editor. Кнопки треба зробити, щоб виглядали як тут справа вгорі (звідти ж за допомогою інспектора можна взяти всі SVG іконки і завантажити стилі, що використовуються на гітхабі).
- Зверстати секцію Here is what you get.
- Зверстати секцію Fork Subscription Pricing. У блоці з цінами третій елемент завжди буде "виділений" і буде більшим за інші (тобто не по кліку/ховеру, а статично).