# Степ проект "Medical cards"

    Верстка макету степ-проекту групи FE 1 Online

---

## Використані технології

    В даному проекті були використані насткпні технології:
    - Bootstrap 5
    - Jquery

## Склад учасників проекту

    1. Скиба Андрій
    2. Панасюк Артем

## Обов'язки учасників проекту

    Скиба Андрій
        - Силі карток
        - Рендер карток на сторінці.
        - Клас Visit з методами створення, видалення, редагування карток і
          відміткою Done
        - Клас CreateCardModal(частково)

    Пaнасюк Артем
        - Верстка шапки сайту
        - Робота з массивом localStorage
        - Функції: dragAndDrop, validationFunc.
        - Класи: Modal, AvtorizationModal,ErrorModal, CreateCardModal(частково)
        - Фільтр
