# GESTIÓ D'USUARIS ORTOPEDIA
## REFLEXIÓ DEL PROJECTE
De moment la creació d'aquest projecte ha sigut similar al anterior Botiga, encara que hi ha hagut alguns canvis com utilitzar sempre la pagina d'error.

M'he trobat amb alguns errors sobretot tenint a veure amb treballar amb la sessió, quan començar-la, quan destruir-la i quan puc o no utilitzar-la.

Crec que em podria costar refactoritzar, ja que en general php em sembla bastant caòtic per més que posi comentaris, no m'agrada mesclar coses.

NOTA: he utilitzat bootstrap bàsic per estructurar el projecte.

## USUARIS DE PROVA
nom: admin
contrasenya: admin

nom:maria
contrasenya: qwe123
