ToDo SK:
- Losowi cywile (losowo wsiadają do pojazdów i jadą do innych miejscowości)
- Madinowy system medyczny
- Rozpoznawanie zabicia cywila przez policjanta
- Rozpoznawanie samobójstwa/friendly-fire policjanta
! Brak komunikatów w BLUFORze czasami

Znane błędy:
- Presety policji wciąż nie działają.
- Zapisywanie ekwipunku do respawnu przez policję umożliwia duplikowanie niedostępnego sprzętu.
- Policja dostaje punkty za samobójstwa i friendly-fire.
- Policja tylko czasami traci punkty za zabijanie cywili.
- Niektóre posterunki niedostępne do teleportu po JIP (zrobić relog)
- Śnieg nie działa
- Brak info pod koniec gry dla terro
- Brak komunikatów w BLUFORze czasami (zrobić relog)