**Wypełniacz skrzyń**

W pliku `fn_fillCrates.sqf` znajdują się komendy umieszczające rzeczy we wszystkich skrzyniach (odpowiednio takich jak są w presecie) w promieniu 300 metrów od znacznika `respawn_coop`. Podstawowe wypełnianie skrzyń odbywa się właśnie w tym pliku i jeżeli nie chcemy zmieniać nic w granatach, radiach i innych, które są wrzucane innymi funkcjami (`fn_fillEquipment.sqf` i `fn_fillThrowables.sqf`) to edytujemy tylko ten jeden plik kopiując klasy przedmiotów z arsenału w odpowiednie miejsca (wg. wzoru).

Plik został przykładowo wypełniony, ale ilości i przedmioty tam podane niekoniecznie muszą mieć jakiś większy sens. Powinno to jedynie służyć za checklistę co może trzeba by wrzucić do skrzyni. Niepotrzebne rzeczy oczywiście można usunąć. Należy jedynie uważać, żeby nie usunąć wywołań dodatkowych funkcji od ekwipunku i rzucanych przedmiotów.