پروژه خرید و فروش بلیط سفیر
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این پروژه با هدف مدیریت فروش بلیط توسط ادمین و خرید بلیط توسط کاربر طراحی شده است

برای فرانت این پروزه ویو خاصی در نظر گرفته نشده و تمرکز بر روی بک اند پروژه بوده است


امکانات پروژه 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- احراز هویت دستی بدون استفاده از پکیج
- امکان ثبت نام ادمین با ثبت اطلاعات و آواتار
- ورود با ایمیل
- ارسال ایمیل تستی در mailtrap در صورت فراموشی رمز عبور
- ذخیره پسورد به صورت رمزنگاری شده
- عملیات crud در دیتابیس
- کار با امکانات بوت استرپ
- ارسال پیامک به صورت فعال
- اعتبار سنجی داده ها
- کار با vite
- مشخص کردن نقش ها با middleware
- کار با تاریخ و پکیج های مرتبط
- درگاه پرداخت (آقای پرداخت)
- جستجو در بخش های مختلف و با عنوان های مختلف
- امکان دانلود فایل بلیط به صورت pdf
- استفاده از دیسک جهت ذخیره آواتار
- پیاده سازی بر روی سرور لیارا



جزئیات پروژه بخش ادمین
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- ثبت نام:
گرفتن اطلاعات کاربر همراه با ایمیل و آواتار 

- ورود:
ورود کاربر با ایمیل و رمز عوری که تنظیم کرده است انجام می پذیرد

- فراموشی رمز عبور:
در صورت فراموشی رمز به ایمیل کاربر رمزی ارسال میشود

- صفحه اصلی:
نمایش نام و آواتار کاربر و امکان خروج او از سامانه 

- داشبورد:
در بخش اطلاعات کلی از بلطی های ثبت شده ، رزرو شده و تعداد کاربران نمایش داده میشود

- نمایش بلیط ها:
در این بخش امکان جستجو بلیط از طریق مبدا و مقصد وجود دارد و علاوه بر آن امکان مشاهده تمامی بلیط های ثبت شده را نیز دارا میباشد 
کاربر میتواند بلیطی را در صورت نیاز از لیست حذف کند

- اضافه کردن بلیط:
طبق اطلاعاتی که کاربر وارد میکند بلیط ها برای فروش به دیتابیس اضافه میشوند

- کاربران:
اطلاعات کاربرانی که به سامانه خرید بلیط وارد شده اند را نمایش میدهد

- نمایش خطا ها و اطلاعیه ها به صورت alert  در بالای صفحه به نمایش گذاشته میشوند



جزئیات پروژه بخش کاربر (خرید بلیط)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- ورود و ثبت نام:
در این بخش ورود و ثبت نام در یک صفحه انجام می پذیرد که در صورت وجود اطلاعات کاربر وارد میشود و در غیر این صورت عمل ثبت نام انجام میگیرد

- صفحه اصلی:
در این صفحه امکان جستجو بلیط از طریق مبدا و مقصد و همینطور تاریخ رفت و برگشت وجود دارد
امکان وجود تمامی بلیط های ثبت شده توسط ادمین نیز هست

- خرید:
پس از انتخاب بلیط و دکمه ی خرید کاربر به درگاه پرداخت هدایت میشود که در صورت موفق بودن پیامی حاوی کدپیگیری جهت رزرو بلیط به وی ارسال میشود و در هر دو صورت پیامی جهت نمایش وضعیت پرداخت به کاربر نشان داده خواهد شده

- بلیط های خریداری شده:
در این بخش تمامی بلیط های خریداری شده که با کدملی و شماره کاربر تا آن زمان ثبت شده اند به وی نمایش داده میشود که به صورت تکی قابل مشاهده است

- جستجو با کدپیگیری:
کاربر با وارد کردن کدپیگیری پیامک شده در این بخش میتواند بلیط خود را مشاهده کند و در صورت وجود نداشتن به کاربر اطلاع رسانی خواهد شد

- مشاهده بلیط:
در این بخش اطلاعات بلیط به صورت کامل نمایش داده میشود که امکان لغو آن نیز فراهم میباشد که در صورت لغو 10 درصد از کل مبلغ کسر و به کاربر از طریق پیامک اطلاع داده میشود که آن مبلغ به حساب وی واریز میگردد و در سایت نیز   اطلاع رسانی صورت میگیرد
در این بخش امکان دانلود بلیط نیز وجود دارد که یک فایل pdf  از بلیط را به کاربر ارائه میدهد

- نمایش خطا ها و اطلاعیه ها به صورت alert  در بالای صفحه به نمایش گذاشته میشوند


نکته
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 پس از clone پروژه:

فایل .env.example را کپی کرده و نام آن را به .env تغییر دهید

در مسیر پروژه دستور php artisan migrate را اجرا کنید 

***************************************************************************************************************

سامانه پیامکی از 8 صبح تا 10 شب فعال میباشد درصورت مشاهده سایت در این بازه اقدام کنید تا به مشکلی برخورد نکنید

Admin : https://ticketshop.liara.run

User: https://ticketshop.liara.run/safir
