اجرای دستورات زیر پس از دانلود پروژه ضروری است:

php artisan strorage:link
/
php artisan migrate
/
npm i
/
composer update

و سپس کپی کردن از فایل
env.example
و تغییر نام آن به
env


امیدوارم این سورس مورد استقبال شما قرار بگیرد
