
1. تمرین پایگاه داده

برای پروسه درخواست مجوز، از میان چند هزار عنوان مجوز، توسط چند میلیون کاربر، جداول مربوط را با در نظر
گرفتن شرایط زیر طراحی کنید.

-  هر مجوز دارای کد، عنوان، توضیح، کد سازمان صادر کننده، مدت زمان صدور، مدت اعتبار و هزینه
صدور خواهد بود.

- اطالعات کاربر شامل کد ملی، نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، جنسیت، تلفن همراه، کدپستی
و آدرس ذخیره خواهد شد.

-  هر کاربر میتواند چندین درخواست برای مجوزهای مختلف با کدپستی و آدرس های متفاوت بدهد.

-  اطالعات مربوط به مجوز درخواستی، زمان درخواست، کدپستی و آدرس محل کسب و کار و وضعیت
تایید یا عدم تایید درخواست مجوز، مورد نیاز خواهد بود.
-  در صورت نیاز، فیلدهای اضافی ساخته شود. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2.تمرین PHP/REST  

اسکریپتی بنویسید که با دریافت کد ملی کاربر، لیست کلیه درخواستهای تایید شده کاربر را از جدیدترین به قدیمی
ترین، با شرایط زیر بازگرداند.

-  قالب خروجی اسکریپت JSON باشد.

-  خروجی اسکریپت شامل کد درخواست، کد مجوز، عنوان مجوز، زمان درخواست و سایر اطالعات مورد
نیاز باشد.

-  در صورت اجرای موفق اسکریپت، کد وضعیت 200 و در غیر اینصورت کد وضعیت 400 بازگردانده
شود.

-  در صورتی که اسکریپت خروجی نداشته باشد، خطای مناسب بازگردانده شود.