پروژه باربری بیزیم یوک
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هدف این پروژه برقراری ارتباط بین راننده با شرکت های باربری و شرکت هایی که بار برای ارسال دارند می باشد
این سایت جهت پشتیبانی امور، طراحی شده است و رانندگان و شرکت ها، اطلاعات خود را از طریق نرم افزار اندرویدی وارد میکنند.
پروژه وابسته به دیتابیس می باشد.



امکانات پروژه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- استفاده از سیستم احراز هویت به صورت کاملا دستی و بدون استفاده از پکیج
- ورود دو مرحله ای با استفاده از ارسال کد به کاربر
- استفاده از کد کپچا
- سامانه پیامکی کاملا فعال
- عملیات crud در دیتابیس 
- کار با بوت استرپ و امکانات آن
- کار با تاریخ شمسی
- کار با تاریخ و زمان با پکیج های مرتبط
- کار با قالب های آماده فرانت 
- امکان جستجو حروف به حروف
- امکان فیلتر جدول با دراپ داون
- نمایش نمودار با داده های مختلف
- استفاده از تایمر هنگام ارسال کد
- صفحه ی ریسپانسیو
- استفاده از ایکون های مرتبط
- اعتبارسنجی داده ها
- پیاده سازی بر روی سرور لیارا



جزئیات پروژه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- صفحات ورود ، فراموشی رمز و دریافت کد ورود:
این صفحات به صوررت احراز هویت دستی پیاده سازی شده اند و امکان ثبت نام فقط از طریق ادمین وجود دارد

- داشبورد:
این بخش دارای منوی ریسپانسیو است که شامل گزینه های زیر و صفحه ی درباره ما ، امکان خروج و تغییر رمز عبور برای کاربر می باشد


- سالن نوبت دهی:
در این بخش رااندگان درخواست دریافت نوبت باربری برای حمل بار مورد نظر خود را دارند که پشتیبان میتواند تایید و یا لغو کند


- سالن حمل:
ماشین های درخواست دهنده طبق وضعیت عملکردی که دارند در این بخش دسته بندی شده نمایش داده میشوند


- سالن انتظار:
بارهای اعلامی از طرف شرکت ها طبق ساعت های اعلامی دسته بندی شده و نمایش داده میشود.


- رانندگان:
در این بخش اطلاعات رانندگانی که در سیستم ثبت نام کرده اند به همراه وضعیت آنها نمایش داده میشود و امکان ویرایش اطلاعات هر یک از این افراد نیز وجود دارد که با ثبت تغییرات پیامی به راننده جهت وضعیت فعالیت وی به او ارسال میشود
در این بخش امکان جستجو رانندگان به صورت حرف به حرف نیز امکان پذیر است و حتی میتوان طبق وضعیت فعالیت رانندگان اطلاعات را فیلر کرد


- شرکت ها:
اطلاعات شرکت ها در این صفحه به نمایش گذاشته میشود


- گزارش مالی:
طبق فعالیت مالی در هفته و ماه جاری و حتی بازه ی انتخابی توسط کاربر میتوان نمودار مربوطه را مشاهده و با هفته و ماه قبل بر روی نمودار مقایسه کرد


- در صفحات مختلف اطلاعات کلی در رابطه با تعداد بارها طبق وضعیت آنها و یا انواع ماشین ها نیز قابل مشاهده است

- اطلاعیه ها و خطا به صورت alert  در بالای صفحه به کاربر نمایش داده میشود


نکته
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس از clone پروژه:

فایل env.example را کپی و نام آن را به .env تغییر دهید

نام فایل دیتابیس همراه پروژه را به barbari تغییر دهید و از آن استفاده کنید

و یا دستور php artisan migrate را در مسیر پروژه اجرا کنید و سپس عینا از داده های داخل فایل دیتابیس همراه استفاده کنید

***************************************************************************************************************
این سایت به علت تستی بودن حساسیت به تاریخ روز در آن غیرفعال شده است

سامانه پیامکی از 8 صبح تا 10 شب فعال میباشد درصورت مشاهده سایت در این بازه اقدام کنید تا به مشکلی برخورد نکنید

در صورت مشاهده و تست ، نام خود را به شماره زیر جهت امکان ورود به سایت ارسال کنید
09199603763

https://bizimyuk.liara.run

