یک کلاس به نام Bank بسازید. این کلاس به تنهایی قابل new کردن نباشد. دو کلاس دیگر به اسم های MellatBank  و SamanBank  بسازید که از کلاس Bank ارث بری کنند. دو تابع دریافت توکن و دریافت 3 گردش آخر حساب را در کلاس Bank تعریف کنید تا بتوانیم در کلاس های فرزند استفاده کنیم. تابع دریافت 3 گردش آخر حساب نباید قابل override کردن باشد اما امکان override کردن تابع دریافت توکن وجود داشته باشد. برای دریافت سه گردش آخر حساب، ابتدا باید از تابع دریافت توکن، توکن دریافت کنید. توکن دریافتی از تابع دریافت توکن را در یک متغیر داخل کلاس ذخیره کنید. این متغیر نباید از خارج از کلاس قابل دسترس باشد. در تابع دریافت 3 گردش آخر حساب بررسی شود که توکن مقدار داشته باشد.
در صورت نیاز، میتوانید متغیر یا توابع لازم را به کلاس بیافزایید.
برقراری ارتباط با بانک ها به صورت فراخوانی سرویس است اما برای سهولت کار، خروجی هر بانک به صورت Moc در ادامه قرار داده میشود.

- اسکریپتی بنویسید که ابتدا سه گردش آخر برای بانک ملت و سپس سه گردش آخر برای بانک سامان را در خروجی چاپ کند.

