تابعی بنویسید که نام شهر کاربر را به عنوان ورودی گرفته و سرویس Api زیر را فاراخوانی کند. این سرویس لیستی از فروشندگان محصول کیبورد را در پاسخ برمیگرداند. هریک ار المان های این لیست شامل نام فروشگاه ، نام محصول ،قیمت ، هزینه ارسال و نام شهر می باشد. قیمت و هزینه ی ارسال فروشندگان ممکن است متفاوت باشد. هزینه ارسال برای شهر خود کاربر رایگان است. درنظر داشته باشید که این تابع به صورت روزانه در حدود 10000 مرتبه فراخوانی خواهد شد.

- میانگین قیمت این محصول را محاسبه کنید.

- محاسبه کنید که کاربر از کدام فروشنده خرید کند تا کمترین هزینه را بپردازد.

- نتیجه ی محاسبه را در فایلی در همان پوشه اسکریپت ذخیره کنید. (دقت کنید که در صورت فراخوانی مجدد تابع ، نتیج قبلی پاک نشود و نتیجه ی جدید در ادامه ی لیست قبلی ذخیره شود)
 لیست شهر های مجاز : Zanjan, Tehran, Ardabil, Isfahan, Qazvin

Api اطلاعات سرویس :


- Type: GET

- Address: https://my.arian.co.ir/bpmsback/api/1.0/arian/arian/exercise/product-prices
- Header: Referer:https://my.arian.co.ir/
