# داگمر
داگمر یک استارتاپ برای تسهیل کارهای تکراری کاربر می باشد. این  اپ بر اساس ایده تشکیل یک دگمه برای هر نیاز تکراری کاربر تشکیل شده است که کاربر با فشردن آن درخواست خود را برای ارائه کننده کالا یا خدمات می فرستد.
داگمر سعی دارد با ایجاد یک کلید مجازی بین ارائه دهنده خدمات یا کالا و مصرف کننده ارتباط برقرار کند که این کار را با فرستادن یک درخواست از طریق فشردن دگمه انجام می دهد.

## مستندات
برای مشاهده و <a href="https://gitlab.com/hmahdavi/dogmer/tree/master/Doc">مستندات</a> در توسعه مستندات داگمر به بخش مستندات مراجعه نمایید.


## مشارکت
داگمر یک پروزه متن باز open source می باشد و چنانچه تمایل به مشارکت در این پروژه را دارید به آدرس ایمیل iokloud.com@gmail.com پیغام بفرستید.


## Lisence
داگمر یک پرووژه متن باز می باشد.
