# داگمر
این صفحه مستندات مربوط به داگمر در آن قرار داده می شود.

## فرمت مورد استفاده
این یک نمونه از فرمت مخصوص این صفحه است. مستندات دقیق ار را در لینک زیر می توانید پیدا کنید.
* https://docs.gitlab.com/ee/user/markdown.html



## طراحی و پیاده سازی برنامه کاربردی دکمه مجازی بازسفارشی

### هدف:
در سال های اخیر بیشتر کسب و کارها از اینترنت برای انجام تجارتشان استفاده می کنند. این فرآیند شامل خرید و فروش کالاها و خدمات می گردد. درحال حاضر فروش از طریق وب اپلیکیشن بخش عمده ای از فروش ها را به خود اختصاص داده است و هم اکنون بیشتر خرده فروشان بزرگ عضو این دسته می باشند. فروشندگانی که تنها فروش آنلاین دارند در حال رشد هستند.در این طرح سعی داریم با طراحی و پیاده سازی برنامه کاربردی مبتنی بر فناوری جدید عرضه محصولات و ارائه خدمات  را بازمهندسی کرده و سبب کاهش هزینه های موجود شویم. 



با توجه رقابت موجود بین سازمان های تولید کننده محصول یا ارائه دهنده خدمت، تیم دگمر سعی دارد با طراحی برنامه کاربردی دکمه مجازی، سبب تحقق اهداف ذیل گردد:
•	بالابردن سرعت در رفع نیاز مشتریان و بهبود خدمت رسانی تولیدکنندگان
•	تسهیل و تسریع در ارائه خدمات و محصولاتشان به مشتریان با محصولی بومی
•	استفاده بهینه از زمان
•	کاهش هزینه های غیرضروری
•	کاهش خطاهای انسانی در فرآیند ثبت سفارش و ارائه خدمات
•	عرضه کالا و خدمات با قیمت پایینتر
•	 مشتری مداری منحصربفرد
•	 مقایسه آسان فروشگاه ها و کالاها
•	دادن حق انتخاب به مشتری





## پیش زمینه:
سازمان‌ها برای تضمین بقا و حفظ منافع خود، همواره در پی تداوم مراجعات مشتریان و افزایش تعداد آنها هستند. تکرار مراجعات افراد به یک سازمان در قالب مشتری، بیانگر افزایش درآمد سازمان است و این امر با تکیه بر مشتری مداری قابل دسترسی است. در این میان سود حاصله، در افزایش رضایت مشتری و خدمات ارزش افزوده است. همچنین تامین نیازها و انتظارات مشتری در زمان مناسب ضرورتی است که باید بدان توجه نمود. بدون شک عدم تحقق نیاز مشتری در زمان مناسب ، نارضایتی و درنتیجه کاهش سود سازمان را به همراه خواهد داشت. به نظر می رسد ارائه خدمات ارزش افزوده برای سازمان های تامین کننده سبب افزایش رضایت مشتری، افزایش سود سازمان ، کاهش هزینه های جانبی و ... می گردد. 
## نیازمندی ها:
بی شک مرحله نیازمندی ها یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین مراحل در توسعه نرم افزار است. 
به‌طور کلی نیازمندی‌های این برنامه به دو بخش تقسیم می‌شوند :
 	نیازمندی های مرتبط با رابط های بیرونی از قبیل نیازمندی های نرم افزاری، سخت افزاری و ارتباطی
 	نیازمندی های غیرعملیاتی نظیر نیازمندی های مرتبط به کارایی و امنیتی 

## مشخصات پیاده سازی اولیه:



## بهبودهای پیش بینی شده برای آینده:
تیم دگمر با رویکرد خلق ارزش، امکاناتی با هدف افزایش رضایتمندی کاربران به این اپلیکیشن خواهد افزود. مانند امکان خرید از طریق اپلیکیشن 

## وضعیت فعلی پیشرفت کار:

- مطالعات امکان سنجی 90 درصد
- آنالیز 60 درصد
- طراحی یو ایکس  45 درصد 
- طراحی یو آی  15 درصد 
                    


### نقاط قوت:
 -	کاربری ساده و ساده بودن عملکرد
 -	بازمهندسی فرآیند بازسفارشی به نحوی مطلوب
 -	بالا بردن سرعت فرآیند
 -	کاهش هزینه های غیرضروری
 -	سرویس دهی با کیفیت به کاربر 
 -	طیف وسیعی از کاربران می توانند از این مزایای این سرویس بهره مند گردند.
 -	دقت بالا


### نقاط ضعف:

 -	عدم نمایش سوابق سفارشات
 -	عدم امکان خرید

## ملاحضات فنی:
تیم دگمر سعی دارند با در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی سطح بالا  از حریم شخصی تمامی کاربران صیانت نمایند.
این برنامه کاربردی بر روی سیستم عامل اندروید ، ios و ویندوز قابل استفاده خواهد بود.



## رابط کاربری پیشنهادی:
در این طرح سعی داریم بر اساس معیار های ذیل رابط کاربری مناسبی طراحی و عرضه کنیم.
 	طراحی ظاهری مناسب و زیبا و کاربرپسند به طوریکه اعتماد کاربر بلافاصله به طراحی جلب شود.
 	هدف و کارکرد برنامه کاربردی را به طور ساده به کاربر منتقل گردد.
 	المان‌های قابل کلیک کردن ظاهر متفاوتی از دیگر المان‌های غیرقابل کلیک داشته باشند.
 	رابط کاربری مبتنی بر کاربردپذیری باشد. به طوریکه مولفه ی های کلیدی کاربردپذیری از قبیل قابلیت یادگیری بالا، بازدهی یا بهره وری بالا و رضایت مندی در آن تعریف گردد.

## نکته:  
قابلیت یادگیری بالا: در اولین ورود، کاربران براحتی قادر به استفاده از امکانات برنامه کاربردی باشند. 
بازدهی یا بهره وری بالا: وقتی که کاربران با برنامه کاربردی آشنا شدند، با سرعتی قابل قبول قادر به انجام فعالیتهای خود باشند. 
رضایت مندی: استفاده از برنامه کاربردی برای کاربر لذت بخش باشد.



## پیاده سازی پیش بینی شده:
این پروژه می کوشد با طراحی و پیاده سازی گجتی هوشمند که فرآیند کاری سازمان را به خوبی می‌شناسد بر افزایش رضایت‌مندی مشتریان و سرعت کار سازمانی تاثیر مثبتی گذارد. طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن دش باتن مجهز به فناوری وای فای اقدامی است که سبب می شود مشتریان به راحتی و با سرعت محصولات منتخب خود را با جزییاتش انتخاب نموده و خرید خود را قطعی کنند. اپلیکیشن دش باتن به کاربر اجازه می دهد تا محصول و خدمت مورد نظر خود را با فشردن یک دکمه مجازی سفارش دهند.  وضعیت تمام سفارشات را می توان از طریق نرم افزار بررسی نمود. با این گجت، مشتریان خرید و دریافت خدمات را براحتی و در کمترین زمان تجربه خواهند کرد. این اپلیکیشن قادراست بطور همزمان چندین دش باتن مجازی با وظایف مختلف را داشته باشد. با فشردن دکمه ی مجازی مشتری قادر است د پنجره جدیدی که به اون نمایش داده می شود جزییات محصول، خرید، قیمت، وضعیت موجودی محصول، موقعیت جغرافیایی فروشگاه، تخفیف ها و اطلاع از برندهای دیگر ‌همان محصول یا خدمات را مشاهده نماید.f
همچنین کاربر قادر است امتیاز و نظرات سایر خریداران در خصوص موجودیت انتخاب شده را مشاهده نماید و در صورت تمایل نظر خود را ثبت کند علاوه بر این با ارسال نوتیفیکیشن، دوستان خود را از آن محصول آگاه نماید. مشتری درصورت اعلام خرید به درگاه پرداخت متصل خواهد شد و خرید خود را نهایی خواهد کرد سپس کد رهگیری دریافت می کند و نشانگر سبز نمایش داده می شود و در صورت عدم ثبت سفارش نشانگر قرمز خواهد شد. تمام این مراحل بدون مراجعه فرد به فروشگاه یا  شرکت مورد نظر صورت خواهد گرفت. امکان استفاده از این محصول برای دارندگان انواع تلفن های همراه با سیستم‌ عامل‌های اندروید، آیفون و ویندوز فراهم خواهد بود. همچنین از طریق دسترسی به این سامانه از طریق وب اپلیکیشن مهیا خواهد بود. لازم به ذکر است مشتری قادر است دش باتن مجازی مربوط به خدمت و محصول موردنظر خود را با جستجو در برنامه بیابد.


## نقشه راه و برنامه زمانی:
فرایند طراحی و پیاده سازی برنامه کاربردی باز سفارشی دارای 7  فاز اساسی می باشد.
 
 
 - بیان مساله و تعریف استراتژی
 - 	مطالعات امکان سنجی
 -	برنامه ریزی  
 -	تجزیه و تحلیل نیازمندی ها
 -	طراحی اولیه و تعریف امکانات اپلیکیشن
 -	نمونه سازی 
 -	ارزیابی نمونه و استفاده از جدول SWOT جهت تجزیه و تحلیل ایده برنامه کاربردی


## پیشنهادات در خصوص نمایش  موجودیت ها در اپلیکیشن:

- طبقه بندی موجودیت های مختلف  بطوریکه موارد ناهمگن نمایش داده  نشود 
- امکان سفارشی سازی یعنی کاربر نوع خدمات و محصول مورد نظر خود را تعیین و برای وی نمایش داده شود
- درج سوژه ها و موجودیت های مختلف به منظور ارتقای کارایی دگمر
- نمایش اعلان ها و امکان فعال کردن اعلان سوژه دلخواه کاربر




