---
title: 'Summering av eFörvaltningsdagarna '
custom:
  content: "###### ###Förändringskraft på alla nivåer för att ta digitaliseringen till nästa nivå ### \n\nJobTech Development deltog på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober där vi delade med oss av erfarenheter kring öppen data och källkod. \nDet fanns en hel del intressanta föreläsare och paneldeltagare i såväl offentlig, som privat sektorer som enades kring vikten av samverkan på alla nivåer för att främja innovation mot digitalisering. \n\nJonas Södergren från JobTech var på scen och pratade om morgondagens arbetsmarknad och hur JobTech bidrar till detta.    \n\nEn viktig sak tar vi med oss, det är inte mycket som slår känslan att vara på ett fysiskt event och träffa riktiga människor. \n\n###### JobTech Development på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober 2021\n\n<div style=\"position:relative;width:100%;padding-bottom:56.25%;\"><iframe allow=\"autoplay; fullscreen\" allowfullscreen referrerpolicy=\"no-referrer-when-downgrade\" src=\"https://api.screen9.com/embed/TwZAiwXHuN7X4qkCO48Ay2skqmpnEZqu8Waj9T8GbXeCtvSaQlYcN1q_KIswxEGy\" style=\"border:0;width:100%;height:100%;position:absolute\" title=\"Arbetsförmedlingen på E-förvaltningsdagarna\"></iframe><script type=\"application/ld+json\">{\"@context\": \"https://schema.org\", \"@type\": \"VideoObject\", \"description\": \"Jobtech \\u00e4r en enhet p\\u00e5 Arbetsf\\u00f6rmedlingen som jobbar med datadriven utveckling. H\\u00f6r dem ber\\u00e4tta om sitt uppdrag och varf\\u00f6r de var med p\\u00e5 E-f\\u00f6rvaltningsdagarna p\\u00e5 Nackam\\u00e4ssan i oktober.\", \"name\": \"Arbetsf\\u00f6rmedlingen p\\u00e5 E-f\\u00f6rvaltningsdagarna\", \"thumbnailUrl\": [\"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/thumb_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/144p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/240p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/360p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/480p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/720p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/image_7.jpg?v=3\"], \"uploadDate\": \"2021-11-09T15:36:21\", \"duration\": \"PT3M8S\", \"interactionStatistic\": {\"@type\": \"InteractionCounter\", \"interactionType\": \"https://schema.org/WatchAction\", \"userInteractionCount\": 24}, \"embedUrl\": \"https://api.screen9.com/embed/TwZAiwXHuN7X4qkCO48Ay2skqmpnEZqu8Waj9T8GbXeCtvSaQlYcN1q_KIswxEGy\"}</script></div>\n\n"
  title: Summering av eFörvaltningsdagarna
  short: 'JobTech Development deltog på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober där vi delade med oss av erfarenheter kring öppen data och källkod. '
  date: 2021-10-21 11:42
date: 2021-10-21 11:42
taxonomy:
  category:
  - Nyhet
gitlaburl: https://gitlab.com/arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se/-/blob/main//user/pages/03.news/21.summering-av-efoervaltningsdagarna/news_blog_post.sv.md
gitdir: /arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se
gitdir-file-path: /user/pages/03.news/21.summering-av-efoervaltningsdagarna/news_blog_post.sv.md
path: /arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se/user/pages/03.news/21.summering-av-efoervaltningsdagarna/news_blog_post.sv.md
tags:
- user::pages::03.news::21.summering-av-efoervaltningsdagarna::news_blog_post.sv.md
- pages::03.news::21.summering-av-efoervaltningsdagarna::news_blog_post.sv.md
- 03.news::21.summering-av-efoervaltningsdagarna::news_blog_post.sv.md
- 21.summering-av-efoervaltningsdagarna::news_blog_post.sv.md
- news_blog_post.sv.md
---
---
title: 'Summering av eFörvaltningsdagarna '
custom:
    content: "###### ###Förändringskraft på alla nivåer för att ta digitaliseringen till nästa nivå ### \n\nJobTech Development deltog på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober där vi delade med oss av erfarenheter kring öppen data och källkod. \nDet fanns en hel del intressanta föreläsare och paneldeltagare i såväl offentlig, som privat sektorer som enades kring vikten av samverkan på alla nivåer för att främja innovation mot digitalisering. \n\nJonas Södergren från JobTech var på scen och pratade om morgondagens arbetsmarknad och hur JobTech bidrar till detta.    \n\nEn viktig sak tar vi med oss, det är inte mycket som slår känslan att vara på ett fysiskt event och träffa riktiga människor. \n\n###### JobTech Development på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober 2021\n\n<div style=\"position:relative;width:100%;padding-bottom:56.25%;\"><iframe allow=\"autoplay; fullscreen\" allowfullscreen referrerpolicy=\"no-referrer-when-downgrade\" src=\"https://api.screen9.com/embed/TwZAiwXHuN7X4qkCO48Ay2skqmpnEZqu8Waj9T8GbXeCtvSaQlYcN1q_KIswxEGy\" style=\"border:0;width:100%;height:100%;position:absolute\" title=\"Arbetsförmedlingen på E-förvaltningsdagarna\"></iframe><script type=\"application/ld+json\">{\"@context\": \"https://schema.org\", \"@type\": \"VideoObject\", \"description\": \"Jobtech \\u00e4r en enhet p\\u00e5 Arbetsf\\u00f6rmedlingen som jobbar med datadriven utveckling. H\\u00f6r dem ber\\u00e4tta om sitt uppdrag och varf\\u00f6r de var med p\\u00e5 E-f\\u00f6rvaltningsdagarna p\\u00e5 Nackam\\u00e4ssan i oktober.\", \"name\": \"Arbetsf\\u00f6rmedlingen p\\u00e5 E-f\\u00f6rvaltningsdagarna\", \"thumbnailUrl\": [\"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/thumb_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/144p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/240p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/360p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/480p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/720p_7.jpg?v=3\", \"https://bcdn.screen9.com/img/Y/z/YzsuWzp--ax-umWeEKnDHw_fg/image_7.jpg?v=3\"], \"uploadDate\": \"2021-11-09T15:36:21\", \"duration\": \"PT3M8S\", \"interactionStatistic\": {\"@type\": \"InteractionCounter\", \"interactionType\": \"https://schema.org/WatchAction\", \"userInteractionCount\": 24}, \"embedUrl\": \"https://api.screen9.com/embed/TwZAiwXHuN7X4qkCO48Ay2skqmpnEZqu8Waj9T8GbXeCtvSaQlYcN1q_KIswxEGy\"}</script></div>\n\n"
    title: 'Summering av eFörvaltningsdagarna'
    short: 'JobTech Development deltog på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober där vi delade med oss av erfarenheter kring öppen data och källkod. '
    date: '2021-10-21 11:42'
date: '2021-10-21 11:42'
taxonomy:
    category:
        - Nyhet
---

