---
title: Jobba hos oss
custom:
  content: "Just nu har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna en [spontanansökan](mailto:jobtechrecruitment@arbetsformedlingen.se) med en kort beskrivning av dig själv och vad du kan, så kontaktar vi dig när behov finns.\n\n \n"
  title: Lediga tjänster / Spontanansökan
  short: Lediga tjänster / Spontanansökan
routes:
  default: /jobba-hos-oss
gitlaburl: https://gitlab.com/arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se-v2/-/blob/main//user/pages/05.work/page.sv.md
gitdir: /arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se-v2
gitdir-file-path: /user/pages/05.work/page.sv.md
date: '2023-10-03 13:02:40'
path: /arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se-v2/user/pages/05.work/page.sv.md
tags:
- user::pages::05.work::page.sv.md
- pages::05.work::page.sv.md
- 05.work::page.sv.md
- page.sv.md
---
---
title: 'Jobba hos oss'
custom:
    content: "Just nu har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna en [spontanansökan](mailto:jobtechrecruitment@arbetsformedlingen.se) med en kort beskrivning av dig själv och vad du kan, så kontaktar vi dig när behov finns.\n\n \n"
    title: 'Lediga tjänster / Spontanansökan'
    short: 'Lediga tjänster / Spontanansökan'
routes:
    default: /jobba-hos-oss
---

