---
title: Open Space workshop del 1
custom:
  title: Open Space workshop den 8 december
  description: Var med och skapa framtidens community för den svenska utbildnings- och arbetsmarknaden. JobTech tillsammans med SUNET inleder serieworkshops i formatet "Open Space" om digitalisering, kompetensförsörjning och livslångt lärande. Vi välkomnar alla inom såväl offentlig som privat sektor att delta och bidra med insikter, förslag och tankar, med start 8 december 10-17.  <a id="link" href="https://lnkd.in/ejnz7DBC"> Registrera dig här</a>
  short: JobTech tillsammans med SUNET inleder serieworkshops i formatet "Open Space" om digitalisering, kompetensförsörjning och livslångtlärande.
  date: 2021-12-08 10:00
  endtime: 2021-12-08 17:00
  content: "Var med och skapa framtidens community för den svenska utbildnings- och arbetsmarknaden. JobTech tillsammans med SUNET inleder serieworkshops i formatet \"Open Space\" om digitalisering, kompetensförsörjning och livslångt lärande. Vi välkomnar alla inom såväl offentlig som privat sektor att delta och bidra med insikter, förslag och tankar, med start 8 december 10-17. \n\n[Registrera dig här](https://lnkd.in/ejnz7DBC)"
taxonomy:
  category:
  - Event
  status:
  - Avslutad
published: true
gitlaburl: https://gitlab.com/arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se-v2/-/blob/main//user/pages/03.news/open-space-workshop-8-december1/events_blog_post.sv.md
gitdir: /arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se-v2
gitdir-file-path: /user/pages/03.news/open-space-workshop-8-december1/events_blog_post.sv.md
date: '2023-10-03 13:02:40'
path: /arbetsformedlingen/www/jobtechdev-se-v2/user/pages/03.news/open-space-workshop-8-december1/events_blog_post.sv.md
tags:
- user::pages::03.news::open-space-workshop-8-december1::events_blog_post.sv.md
- pages::03.news::open-space-workshop-8-december1::events_blog_post.sv.md
- 03.news::open-space-workshop-8-december1::events_blog_post.sv.md
- open-space-workshop-8-december1::events_blog_post.sv.md
- events_blog_post.sv.md
---
---
title: 'Open Space workshop del 1'
custom:
    title: 'Open Space workshop den 8 december'
    description: 'Var med och skapa framtidens community för den svenska utbildnings- och arbetsmarknaden. JobTech tillsammans med SUNET inleder serieworkshops i formatet "Open Space" om digitalisering, kompetensförsörjning och livslångt lärande. Vi välkomnar alla inom såväl offentlig som privat sektor att delta och bidra med insikter, förslag och tankar, med start 8 december 10-17.  <a id="link" href="https://lnkd.in/ejnz7DBC"> Registrera dig här</a>'
    short: 'JobTech tillsammans med SUNET inleder serieworkshops i formatet "Open Space" om digitalisering, kompetensförsörjning och livslångtlärande.'
    date: '2021-12-08 10:00'
    endtime: '2021-12-08 17:00'
    content: "Var med och skapa framtidens community för den svenska utbildnings- och arbetsmarknaden. JobTech tillsammans med SUNET inleder serieworkshops i formatet \"Open Space\" om digitalisering, kompetensförsörjning och livslångt lärande. Vi välkomnar alla inom såväl offentlig som privat sektor att delta och bidra med insikter, förslag och tankar, med start 8 december 10-17. \n\n[Registrera dig här](https://lnkd.in/ejnz7DBC)"
taxonomy:
    category:
        - Event
    status:
        - Avslutad
published: true
---

