---
title: digi-page-header
gitlaburl: https://gitlab.com/arbetsformedlingen/designsystem/digi/-/blob/main//libs/skolverket/package/src/components/_page/page-header/readme.md
gitdir: /arbetsformedlingen/designsystem/digi
gitdir-file-path: /libs/skolverket/package/src/components/_page/page-header/readme.md
date: '2023-11-10 10:52:14'
path: /arbetsformedlingen/designsystem/digi/libs/skolverket/package/src/components/_page/page-header/readme.md
tags:
- libs::skolverket::package::src::components::_page::page-header::readme.md
- skolverket::package::src::components::_page::page-header::readme.md
- package::src::components::_page::page-header::readme.md
- src::components::_page::page-header::readme.md
- components::_page::page-header::readme.md
- _page::page-header::readme.md
- page-header::readme.md
- readme.md
---
# digi-page-header

<!-- Auto Generated Below -->


## Properties

| Property | Attribute | Description                                                           | Type     | Default                                 |
| -------- | --------- | --------------------------------------------------------------------- | -------- | --------------------------------------- |
| `afId`   | `af-id`   | Sätter attributet 'id'. Om inget väljs så skapas ett slumpmässigt id. | `string` | `randomIdGenerator('digi-page-header')` |


## Slots

| Slot        | Description                                           |
| ----------- | ----------------------------------------------------- |
| `"default"` | kan innehålla vad som helst                           |
| `"logo"`    | ska innehålla en logotyp                              |
| `"nav"`     | ska innehålla en navigation                           |
| `"top"`     | länk till mina sidor, tillbaka till skolvetket.se etc |


## Dependencies

### Depends on

- [digi-layout-container](../../../__core/_layout/layout-container)
- [digi-icon](../../../__core/_icon/icon)
- [digi-navigation-main-menu](../../_navigation/navigation-main-menu)

### Graph
```mermaid
graph TD;
  digi-page-header --> digi-layout-container
  digi-page-header --> digi-icon
  digi-page-header --> digi-navigation-main-menu
  digi-navigation-main-menu --> digi-layout-container
  style digi-page-header fill:#f9f,stroke:#333,stroke-width:4px
```

----------------------------------------------

*Built with [StencilJS](https://stenciljs.com/)*
