# Results for '7c58146fba7492bdaeaf431927f20020fe814ecf'

| Title | Document count | Text length | True annotations | Reported annotations | **conrec Charwise Jaccard** | **conrec Overall Jaccard** |
|-|-|-|-|-|-|-|
| [7c58146fba7492bdaeaf431927f20020fe814ecf](README.md) | 1 | 5248 | 19 | 8 | 86/234 = **37%** | 4/12 = **33%** |

## Source text

Digitaliseringsstrateg inriktning Microsoft 365 Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.     Arbetsplatsen I Trelleborgs kommun tänker vi nytt och gör det utifrån dem vi är till för, våra kommuninvånare.  Vi arbetar med ständig kunskapshöjning och fokuserar på att förverkliga kommunens övergripande mål om en långsiktigt hållbar tillväxt.  Till kommunledningsförvaltningen och enhet Digital Utveckling söker vi dig som är kunnig inom applikationerna i Microsoft 365-sviten och hur dessa kan tillföra ett förändrat arbetssätt både för individen och för verksamheten. Tillsammans med kommunens verksamheter bedriver vi strategisk digital verksamhetsutveckling, som syftar till att skapa mervärde för medborgare, kunder, näringsliv samt besökare och platsen Trelleborg.  Här har du som vill bidra till vår digitala transformation möjlighet att utföra ett viktigt arbete, där du med dina insatser ser till att digitalisering bidrar till att det blir lätt att göra rätt.  Vi behöver förstärka vårt team med DIG! Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete, med stora möjligheter att vara med och skapa samhällsnytta för framtidens Trelleborg.  Den gemensamma kontorsarbetsplatsen är i centrala Trelleborg. Här har vi närhet till tåg och bussar samt våra kommunala verksamheter och bolag.  Vi är en ansvarsfull arbetsgivare, som erbjuder trygghet, bra villkor och förmåner. Det finns flertalet anledningar till att välja Trelleborgs kommun som arbetsgivare:   https://www.trelleborg.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/  Arbetsuppgifter Som digitaliseringsstrateg är du bryggan mellan verksamheter, externa systemleverantörer och IT, där du samordnar och stödjer utveckling i verksamheterna.  I rollen ingår att styra, planera, leda och utbilda chefer och medarbetare inom befintliga och kommande tjänster i applikationsportföljen för kommunens Microsoft 365-lösning. Arbetet sker utifrån verksamheternas behov samt vidareutvecklas i takt med att verksamheterna utvecklar sin digitala arbetsplats.  Vidare innebär rollen att jobba i team tillsammans med tjänsteägare för Microsoft 365. Utöver det krävs ett nära samarbete med verksamhetsrepresentanter och medarbetare på IT-avdelningen. Tillsammans med tjänsteägare Microsoft 365 tar du fram behov i plattformen, planerar för dessa, testar nya arbetssätt och funktioner samt råder användare i användningen av tjänster. Sammantaget arbetar vi för att realisera kommunens totala utvecklingsbehov inom området för vår digitala arbetsplats.   En naturlig del av rollen är omvärldsbevakning, då det är din uppgift att komma med rimliga och möjliga förslag till utveckling. Ett av forumen för detta är i kommunens digitaliseringsråd, som du också är en del av.  Kvalifikationer Vi söker dig som god dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbetat i Microsoft 365 plattformen och dessutom är väl förtrogen med dess möjligheter för ett fördjupat digitalt arbetssätt. Dessutom har du gärna eftergymnasial utbildning, som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetsrollen.  För rollen krävs god förståelse och vana av att arbeta inom eller nära IT samt kunskap i vad som är del av naturliga processer på en IT-avdelning. Flytande svenska i tal och skrift krävs.  Meriterande är:  - kunskap inom ITIL (Information Technology Infrastructure Library)  - god förståelse för kommunens olika verksamheter och dess arbetssätt   Som person är du kommunikativ, pedagogisk samt har lätt för att översätta verksamheternas behov till ett tekniskt språk. Då du arbetar tätt med verksamheten krävs god förmåga att lyssna på verksamhetsbehov samt kommunicera med dem för att diskutera hur den tekniska lösningar på ett icke tekniskt språk.   Du behöver analysera fakta och ta initiativ till förbättringar och förändringar i plattformen samt ibland föreslå förändringar i verksamheternas arbetssätt och processer.  Du arbeta gärna i team och är van vid riktningsbeslut där du sedan är självgående och kan ta initiativ till aktiviteter för att uppnå satta mål. Du är engagerad, planerar, genomför och följer upp samt prioriterar inom uppdraget.  Arbetstid/varaktighet Heltid/tillsvidare  Tillträde Snarast enligt överenskommelse.  Kontakt För frågor ang. tjänstens innehåll, kontakta: Charlotte Tapper, IT-chef samt tf Enhetschef Digital Utveckling: charlotte.tapper@trelleborg.se.  För frågor ang. rekryteringsprocessen, kontakta: Linda Dahlgren, HR-konsult, telefonnummer 0410-73 41 64 (tillgänglig från 2022-08-03).  Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket  Sista ansökningsdag 2022-08-14 genom vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi planerar för att genomföra 1:a intervjuer den 22-24 augusti.  Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

## Concept recognition

### Character-wise comparison

| Interval # | Text | Truth | Predicted | Overlap | Width | Class |
|-|-|-|-|-|-|-|
| 1 | **Digitaliseringsstrateg** inriktning Microsoft 365 Det ... | x | x | 22 | 22 | [Digitaliseringsstrateg, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/HZCX_fLJ_3e7) |
| 2 | ...taliseringsstrateg inriktning **Microsoft 365** Det är du och dina arbetskamr... | x |  |  | 13 | [MS Office, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/w8bU_wHe_omF) |
| 3 | ...orgare.     Arbetsplatsen I **Trelleborgs kommun** tänker vi nytt och gör det ut... | x |  |  | 18 | [Trelleborg, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/STvk_dra_M1X) |
| 4 | ...kunnig inom applikationerna i **Microsoft 365-sviten** och hur dessa kan tillföra et... | x |  |  | 20 | [MS Office, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/w8bU_wHe_omF) |
| 5 | ...liv samt besökare och platsen **Trelleborg**.  Här har du som vill bidra t... | x |  |  | 10 | [Trelleborg, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/STvk_dra_M1X) |
| 6 | ... samhällsnytta för framtidens **Trelleborg**.  Den gemensamma kontorsarbet... | x |  |  | 10 | [Trelleborg, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/STvk_dra_M1X) |
| 7 | ...rsarbetsplatsen är i centrala **Trelleborg**. Här har vi närhet till tåg o... | x |  |  | 10 | [Trelleborg, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/STvk_dra_M1X) |
| 8 | ...samheter och bolag.  Vi är en **ansvarsfull** arbetsgivare, som erbjuder tr... |  | x |  | 11 | [visa ansvarstagande, **esco-skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/bcRp_hxV_f5G) |
| 9 | ...et anledningar till att välja **Trelleborgs kommun** som arbetsgivare:   https://w... | x |  |  | 18 | [Trelleborg, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/STvk_dra_M1X) |
| 10 | ...hos-oss/  Arbetsuppgifter Som **digitaliseringsstrateg** är du bryggan mellan verksamh... | x | x | 22 | 22 | [Digitaliseringsstrateg, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/HZCX_fLJ_3e7) |
| 11 | ...xterna systemleverantörer och **IT**, där du samordnar och stödjer... | x |  |  | 2 | [Data/IT, **occupation-field**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/apaJ_2ja_LuF) |
| 12 | ...esentanter och medarbetare på **IT**-avdelningen. Tillsammans med ... | x |  |  | 2 | [Data/IT, **occupation-field**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/apaJ_2ja_LuF) |
| 13 | ...tssätt. Dessutom har du gärna **eftergymnasial utbildning**, som arbetsgivaren bedömer re... | x | x | 25 | 25 | [Eftergymnasial utbildning, **sni-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/bg6r_KVf_KNN) |
| 14 | ...av att arbeta inom eller nära **IT** samt kunskap i vad som är del... | x |  |  | 2 | [Data/IT, **occupation-field**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/apaJ_2ja_LuF) |
| 15 | ... av naturliga processer på en **IT**-avdelning. Flytande svenska i... | x |  |  | 2 | [Data/IT, **occupation-field**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/apaJ_2ja_LuF) |
| 16 | ... på en IT-avdelning. Flytande **svenska** i tal och skrift krävs.  Meri... | x | x | 7 | 7 | [Svenska, **language**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zSLA_vw2_FXN) |
| 17 | ...riterande är:  - kunskap inom **ITIL** (Information Technology Infra... |  | x |  | 4 | [arbeta i en ITIL-baserad miljö, **esco-skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ZJS4_Han_D8x) |
| 18 | ...raget.  Arbetstid/varaktighet **Heltid**/tillsvidare  Tillträde Snaras... | x |  |  | 6 | [Heltid, **worktime-extent**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/6YE1_gAC_R2G) |
| 19 | ... Arbetstid/varaktighet Heltid/**tillsvidare**  Tillträde Snarast enligt öve... | x |  |  | 11 | [Tillsvidareanställning (inkl. eventuell provanställning), **employment-type**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/kpPX_CNN_gDU) |
| 20 | ..., kontakta: Charlotte Tapper, **IT**-chef samt tf Enhetschef Digit... | x |  |  | 2 | [Data/IT, **occupation-field**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/apaJ_2ja_LuF) |
| 21 | ..., kontakta: Charlotte Tapper, **IT-chef** samt tf Enhetschef Digital Ut... |  | x |  | 7 | [Chief Information Officer/CIO/IT-chef, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/cEY1_Bh8_URP) |
| 22 | ...en, kontakta: Linda Dahlgren, **HR-konsult**, telefonnummer 0410-73 41 64 ... | x | x | 10 | 10 | [HR-konsult/PA-konsult, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/1d3z_y59_2Hm) |
| | **Overall** | | | **86** | **234** | 86/234 = **37%** |

### Class-wise comparison

| Truth | Predicted | Overlap | Class |
|-|-|-|-|
| x | x | x | [HR-konsult/PA-konsult, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/1d3z_y59_2Hm) |
| x |  |  | [Heltid, **worktime-extent**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/6YE1_gAC_R2G) |
| x | x | x | [Digitaliseringsstrateg, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/HZCX_fLJ_3e7) |
| x |  |  | [Trelleborg, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/STvk_dra_M1X) |
|  | x |  | [arbeta i en ITIL-baserad miljö, **esco-skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ZJS4_Han_D8x) |
| x |  |  | [Data/IT, **occupation-field**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/apaJ_2ja_LuF) |
|  | x |  | [visa ansvarstagande, **esco-skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/bcRp_hxV_f5G) |
| x | x | x | [Eftergymnasial utbildning, **sni-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/bg6r_KVf_KNN) |
|  | x |  | [Chief Information Officer/CIO/IT-chef, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/cEY1_Bh8_URP) |
| x |  |  | [Tillsvidareanställning (inkl. eventuell provanställning), **employment-type**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/kpPX_CNN_gDU) |
| x |  |  | [MS Office, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/w8bU_wHe_omF) |
| x | x | x | [Svenska, **language**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zSLA_vw2_FXN) |
| | | **4** | 4/12 = **33%** |