# Results for '4614c08cfb36c9db1ead1657a1c7431b29c59814'

| Title | Document count | Text length | True annotations | Reported annotations | **conrec Charwise Jaccard** | **conrec Overall Jaccard** |
|-|-|-|-|-|-|-|
| [4614c08cfb36c9db1ead1657a1c7431b29c59814](README.md) | 1 | 5835 | 26 | 65 | 126/931 = **14%** | 5/16 = **31%** |

## Source text

Grundlärare i fritidshem till Oxievångsskolan Ref: 20222409   Arbetsuppgifter Nu söker vi dig som är legitimerad, erfaren och engagerad grundlärare i fritidshem!  Som grundlärare i fritidshem ansvarar du för planering, undervisning och bedömning i fritidshemmet och skapar en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och styrdokument. Tillsammans skapar vi en trygg och stimulerande miljö i fritidshemmet där du i din roll ansvarar för att främja elevens utveckling och lärande samt hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.  I ditt uppdrag erbjuder du eleverna en meningsfull fritid och främjar allsidiga kontakter, social gemenskap samt stärka grupprelationer. Du kommer att samverkar med skolpersonal och i uppdraget som grundlärare i fritidshem kommer du tillsammans i ett team ansvara för undervisningen i förskoleklass. Ni har ett nära samarbete i årskursen med gemensam planeringstid och ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att stötta eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling, genomföra kartläggningsmaterial och undervisa i TRR. Givetvis finns det även planeringstid för fritidshemmet och utvecklingstid för denna verksamhet.  Hos oss på Oxievångsskolan arbetar vi med ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi tror på ett relationsbaserat och tydligt ledarskap gentemot eleverna som man undervisar.     Kvalifikationer Du som söker är legitimerad grundlärare i fritidshem. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som grundlärare i fritidshem ser vi det som meriterande.   Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö samt ansvara för och ta ett övergripande ansvar för fritidshemmets utveckling. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.  För att passa som grundlärare i fritidshem hos oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och jobbar med att bygga relationer till alla våra elever. Du har ett lösningsfokuserat ledarskap och tror och arbetar för att varje elev ska lyckas.     Välkommen med din ansökan!   I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.  Om arbetsplatsen Oxievångsskolan år en F-9 skola placerad i Oxie. Till oss tar du dig enkelt med både tåg, bus och bil. Åker du med tåg är vår vackra skola inte längre bort än en sex minuters-promenad från tågstationen. På Oxievångsskolan arbetar vi med Varje elevs bästa skola i fokus. Oxievångsskolan är en partnerskola till lärarutbildningen på Malmö Universitet. Oxievångsskolan har ca 800 elever, fördelat i två byggnader. Verksamheten erbjuder undervisning i förskoleklass till och med årskurs 9 samt ett välutvecklat fritidshem uppdelat på tre olika avdelningar. Skolans organisation består av årskursindelade arbetslag vilket möjliggör kontinuitet, trygghet och goda förutsättningar för elevens lärande och utveckling. Skolbibliotek, digitalisering, hållbar utveckling och vårt gemensamma lärande står i fokus hos oss. Vi är även en NTA-skola från f-klass till åk 9 och använder detta material i NO-undervisningen. Vi ser stora vinster med NTA-undervisningen och ansvaret för NTA-lådor och lärarnas progression leds av vår förstelärare i arbetslaget F-3. Årskurserna F-4 använder dessutom Höjaspelet dagligen i arbetet med trygghet och studiero i klassrummet .  Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!   Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.  Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb   Information om tjänsten Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: Heltid Antal tjänster: 1 Tillträde: Enligt överenskommelse  Övrigt Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.   Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/  Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.  För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

## Concept recognition

### Character-wise comparison

| Interval # | Text | Truth | Predicted | Overlap | Width | Class |
|-|-|-|-|-|-|-|
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 1 | **Grundlärare** i fritidshem till Oxievångssk... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 2 | Grundlärare** i fritidshem** till Oxievångsskolan Ref: 202... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 3 | Grundlärare i **fritidshem** till Oxievångsskolan Ref: 202... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 4 | ...imerad, erfaren och engagerad **grundlärare** i fritidshem!  Som grundlärar... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 5 | ...aren och engagerad grundlärare** i fritidshem**!  Som grundlärare i fritidshe... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 6 | ...n och engagerad grundlärare i **fritidshem**!  Som grundlärare i fritidshe... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 7 | ...rundlärare i fritidshem!  Som **grundlärare** i fritidshem ansvarar du för ... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 8 | ...i fritidshem!  Som grundlärare** i fritidshem** ansvarar du för planering, un... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 9 | ...ritidshem!  Som grundlärare i **fritidshem** ansvarar du för planering, un... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 10 | ...em ansvarar du för planering, **undervisning** och bedömning i fritidshemmet... | x |  |  | 12 | [Undervisning, **keyword**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/1Dtf_9iC_yAN) |
| 11 | ... undervisning och bedömning i **fritidshemmet** och skapar en stimulerande pe... | x |  |  | 13 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 12 | ...ar en stimulerande pedagogisk **fritidshemsverksamhet** utifrån läroplan och styrdoku... | x |  |  | 21 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 13 | ...lpersonal och i uppdraget som **grundlärare** i fritidshem kommer du tillsa... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 14 | ...ch i uppdraget som grundlärare** i fritidshem** kommer du tillsammans i ett t... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 15 | ...i uppdraget som grundlärare i **fritidshem** kommer du tillsammans i ett t... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 16 | ... ansvara för undervisningen i **förskoleklass**. Ni har ett nära samarbete i ... | x |  |  | 13 | [Förskoleklass, **sun-education-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/pCha_vWk_pbR) |
| 17 | ...ns det även planeringstid för **fritidshemmet** och utvecklingstid för denna ... | x |  |  | 13 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 18 | ...r Du som söker är legitimerad **grundlärare** i fritidshem. Har du tidigare... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 19 | ...ker är legitimerad grundlärare** i fritidshem**. Har du tidigare erfarenhet a... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 20 | ... är legitimerad grundlärare i **fritidshem**. Har du tidigare erfarenhet a... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 21 | ... erfarenhet av att arbeta som **grundlärare** i fritidshem ser vi det som m... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 22 | ... av att arbeta som grundlärare** i fritidshem** ser vi det som meriterande.  ... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 23 | ... att arbeta som grundlärare i **fritidshem** ser vi det som meriterande.  ... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 24 | ...a ett övergripande ansvar för **fritidshemmets** utveckling. Självklart har du... | x |  |  | 14 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... | x | x | 11 | 11 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 25 | ...på skolan.  För att passa som **grundlärare** i fritidshem hos oss är det v... |  | x |  | 11 | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| 26 | ... För att passa som grundlärare** i fritidshem** hos oss är det viktigt att du... | x |  |  | 13 | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
| 27 | ...r att passa som grundlärare i **fritidshem** hos oss är det viktigt att du... |  | x |  | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 28 | ...ola till lärarutbildningen på **Malmö** Universitet. Oxievångsskolan ... |  | x |  | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 29 | ...gnader. Verksamheten erbjuder **undervisning** i förskoleklass till och med ... | x |  |  | 12 | [Undervisning, **keyword**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/1Dtf_9iC_yAN) |
| 30 | ...heten erbjuder undervisning i **förskoleklass** till och med årskurs 9 samt e... | x |  |  | 13 | [Förskoleklass, **sun-education-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/pCha_vWk_pbR) |
| 31 | ...skurs 9 samt ett välutvecklat **fritidshem** uppdelat på tre olika avdelni... | x | x | 10 | 10 | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
| 32 | ...kolbibliotek, digitalisering, **hållbar utveckling** och vårt gemensamma lärande s... | x |  |  | 18 | [Hållbar utveckling, **keyword**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/RKw3_zWW_1pf) |
| 33 | ... ser till att alla får en god **arbetsmiljö** och satsar på ledarskap. Till... | x | x | 11 | 11 | [arbetsmiljö, **esco-skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zdQY_QJh_nUH) |
| 34 | ...ör varje elevs bästa skola!   **Malmö** stads verksamheter är organis... | x | x | 5 | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 35 | ...rje elevs bästa skola!   Malmö** stads** verksamheter är organiserade ... | x |  |  | 6 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 36 | ...lsutveckling. Tillsammans med **Malmö**borna utvecklar vi en ännu bät... |  | x |  | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 37 | ...erfarenheter och talanger gör **Malmö** till en smart stad i hjärtat ... | x |  |  | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 38 | ...ns kunskap finns här.  Läs om **Malmö** stad som arbetsgivare här mal... | x | x | 5 | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 39 | ...nskap finns här.  Läs om Malmö** stad** som arbetsgivare här malmo.se... | x |  |  | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 40 | ...om tjänsten Anställningsform: **Tillsvidare** Omfattning: Heltid Antal tjän... | x |  |  | 11 | [Tillsvidareanställning (inkl. eventuell provanställning), **employment-type**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/kpPX_CNN_gDU) |
| 41 | ...form: Tillsvidare Omfattning: **Heltid** Antal tjänster: 1 Tillträde: ... | x |  |  | 6 | [Heltid, **worktime-extent**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/6YE1_gAC_R2G) |
| 42 | ...se  Övrigt Observera att vi i **Malmö** stad tagit bort det personlig... | x | x | 5 | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 43 | ...vrigt Observera att vi i Malmö** stad** tagit bort det personliga bre... | x |  |  | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 44 | ...register vid anställning inom **förskola**, skola och skolbarnomsorg. Bl... | x | x | 8 | 8 | [Förskola, **sun-education-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/p3Nu_zzc_L7T) |
| 45 | ...istret/skola-eller-forskola/  **Malmö** stad strävar efter att medarb... | x | x | 5 | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| 46 | ...t/skola-eller-forskola/  Malmö** stad** strävar efter att medarbetarn... | x |  |  | 5 | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| | **Overall** | | | **126** | **931** | 126/931 = **14%** |

### Class-wise comparison

| Truth | Predicted | Overlap | Class |
|-|-|-|-|
| x |  |  | [Undervisning, **keyword**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/1Dtf_9iC_yAN) |
| x |  |  | [Heltid, **worktime-extent**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/6YE1_gAC_R2G) |
|  | x |  | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/7zeE_oSR_wB5) |
| x | x | x | [Fritidshem, **skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Aq3e_Bdv_v45) |
|  | x |  | [Grundlärare, 4-6, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/Nzmh_iTb_z7h) |
| x |  |  | [Hållbar utveckling, **keyword**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/RKw3_zWW_1pf) |
|  | x |  | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/ULve_hCy_pZg) |
|  | x |  | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/jJoP_YGF_sPi) |
| x |  |  | [Tillsvidareanställning (inkl. eventuell provanställning), **employment-type**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/kpPX_CNN_gDU) |
| x | x | x | [Malmö, **municipality**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/oYPt_yRA_Smm) |
| x | x | x | [Förskola, **sun-education-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/p3Nu_zzc_L7T) |
| x |  |  | [Förskoleklass, **sun-education-level-3**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/pCha_vWk_pbR) |
|  | x |  | [Grundlärare, **job-title**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/uGZp_sES_56c) |
| x | x | x | [Grundlärare, fritidshem, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/wHUj_vsP_Jhn) |
|  | x |  | [Grundlärare, förskoleklass och 1-3, **occupation-name**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zGHj_2Jf_oKy) |
| x | x | x | [arbetsmiljö, **esco-skill**](http://data.jobtechdev.se/taxonomy/concept/zdQY_QJh_nUH) |
| | | **5** | 5/16 = **31%** |