<!--
SPDX-FileCopyrightText: 2023 Arbetsförmedlingen JobTech - The Swedish Public Employment Service's Investment in JobTech Development

SPDX-License-Identifier: CC0-1.0
-->

# Säkerhetsrapport

Om du vill rapportera en sårbarhet, men inte i ett offentligt ärende - tack!! Vi ber dig att följa följande process.

Vänligen rapportera säkerhetsbrister genom att meddela oss:

- PROJEKT: En URL till projektets arkiv
- OFFENTLIG SÅRBARHET: Meddela oss gärna i det fall du vet om denna sårbarhet har spridits eller diskuterats offentligt.
- BESKRIVNING: Ange en beskrivning av sårbarheten du har hittat, med så mycket information som du kan (och vill) tillhandahålla.

Skicka ovanstående information tillsammans med övrig information som du anser är relevant för: [INSERT_CONTACT_METHOD].

Rapporter hanteras efter bästa förmåga.

Dessutom kan du begära att projektet ger dig en korrigerad version innan releasemeddelandet, men vi kan inte garantera att sådan information kommer att tillhandahållas till dig innan den offentliga releasen och tillkännagivandet.

[INSERT_CONTACT] kommer dock att skicka ett e-postmeddelande till dig samtidigt som det offentliga meddelandet görs.
Vi kommer att meddela dig inom några veckor om din anmälan har godkänts eller avvisats.
Vi ber dig att hålla rapporten konfidentiell tills vi har gjort ett offentligt tillkännagivande.