# Digi Core Angular

Digi Core Angular är ett bibliotek som wrappar Digi Core. Genom att exportera proxy-filer och value accessors från Digi Core via output-target så kan detta bibliotek exponera en modul som kopplar samman core-komponenterna och Angular.

## Installera

Installera detta paket genom att köra `npm i --save @digi/core-angular`. I och med detta kommer också Digi Core att installera, vilket är en dependency där de faktiska komponenterna ligger.

Tänk på att du fortfarande behöver `@digi/styles` för all styling.

## Använda
Lägg bara till modulen `DigiCoreAngularModule` i `app.module.ts` i din angular-app så kommer du att kunna använda komponenterna.
