---
name: 'bacon-ipsum'
trans: 'englishh'
title: CMS‏ مناسب برای وب‌سایت‌های خبری چیست؟
year: 28 May 2019
color: '#edece7'
extraComponent: 'Datatable'
id: 'bacon-ipsum'
hero: ''
default: aasaam.png
hasImage: false
description: اولتیماتوم هم به ولیعهد عربستان سعودی داده است. به گزارش
---

پذیره‌نویسی نخستین صندوق قابل‌معامله در بورس موسوم به ETF دولتی از فردا آغاز می‌شود؛ عرضه بزرگی که در این فاز مربوط به سهام حوزه بانک و بیمه است. برآوردهای اولیه نشان از ارزش ۱۶ هزار میلیارد تومانی این فروش عمومی دارد که قرار است با ۲۰ درصد تخفیف به مردم واگذار شود. هرچند بهره‌مندی از موج رونق بازار سهام به لحاظ تامین مالی برای دولت و اقتصاد گام مهمی محسوب می‌شود و حتی می‌تواند به متعادل شدن بازار سهام کمک کند، اما نکته مغفول آن است که این نوع از واگذاری چه پیامدهایی برای حکمرانی شرکتی در…
