# Vector and Matrix Education Project

## License agriment
«NewGameXO» ПОСТАВЛЯЄТЬСЯ ЗА ПРИНЦИПОМ AS IS (як є). 
ЖОДНИХ  ГАРАНТІЙ НЕ НАДАЄТЬСЯ ТА НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО.  
ВИ ВИКОРИСТОВУЄТЕ ЦЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА СВІЙ РИЗИК.  
РОЗРОБНИК НЕ БУДЕ ВІДПОВІДАТИ  ЗА ЖОДНІ ВТРАТИ АБО ВИКРИВЛЕННЯ ДАНИХ,  
БУДЬ-ЯКУ ВТРАЧЕНУ ВИГОДУ У  ПРОЦЕСІ ВИКОРИСТАННЯ АБО НЕПРАВИЛЬНОГО  
ВИКОРИСТАННЯ ЦЬОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ.  
Використання «Vector and Matrix Education Project»  означає,  
що Ви розумієте положення цієї ліцензійної угоди та згодні з ними.  
Якщо з якоїсь причини Ви не згодні з цією ліцензійною угодою,  
Ви зобов'язанні припинити використовувати «NewGameXO».  


1. Ви маєте право вкористовувати даний продукт для персонального навчання, а саме: реалізація пропущених часин коду, дослідження та вивчення наданого коду.  
2. Забороняється передача даного коду третім особам.
3. Забороняється використання даного коду для демонстраціі під час лабораторних, практичних, та інших видів занять без згоди автора.  
4. Забороняється використання данного продукту під час написання дисертацій, курсових та магістерських робіт, статей або тез доповідей.  


## Author information
Yuriy Antonov: idea and project realisation.

## Умова задачі

Мета даного проекту демонстрація прикладу розробки гри хрестики ноліки з використанням ООП
