# JavaScript

Tässä projektissa on harjoituksia liittyen Fullstack- opintojaksoon, jossa keskitytään JavaScript- kieleen. Lisäksi myös muita JS-kielellä tehtyjä näytteitä.

Battleship: Selaimessa pelattava laivanupotuspeli, käytetty HTML/CSS/JS- kieliä.
